Arbitrul Marius Avram, reacţie halucinantă la adresa Astrei, în meciul cu Steaua: N-aveţi faţă de Liga Europa!

Marius Șumudică a comentat arbitrajele din ultima etapă, atât de la Steaua - Astra, dar și de la ASA Tg. Mureș - Dinamo.

13 sept. 2016, 13:43
Arbitrul Marius Avram, reacţie halucinantă la adresa Astrei, în meciul cu Steaua: N-aveţi faţă de Liga Europa!

„E o problemă cu arbitrajul românesc. Nu știu dacă există corupție sau ceva de genul ăsta. Cred că sunt greșeli care sunt făcute în momentul ăsta și probabil că și în arbitraj, ca și la jucători există oameni mai bine pretăiți și alții mai puțin pregătiți. Nu cred că există o tendință așa, dar cred că există oameni care nu pot duce la sfârșit un meci de nivel înalt. Și aici mă refer și la domnul Avram.

Nu am nimic cu dânsul, dar practic cred că a fost depășit de miza partidei dintre Astra și Steaua, iar ceea ce mi-a spus Geraldo este strigător la cer. Nu poți să-i spui unui jucător să tacă din gură ca n-au față de Europa League. Ați ajuns prea departe, domnule Avram! Pot să vă spun asta și vă spun că ați ajuns prea departe!

Ce rost are să facem sesizării la Comisii? Păi noi ne ocupăm de astea? Nu ați văzut că la mine se sesiza toată lumea, îmi făceau tot fel de fel de plângeri și imediat erau suspendat. Acum…”, a declarat Marius Şumudică, la Dolce Sport.