Are 41 de ani şi este în luna a CINCEA de sarcină, dar arată PERFECT în costum de baie FOTO

Una dintre cele mai cunoscute supermodele din lume, Caprice, a fost fotografiată în timp ce se afla pe plajă, îmbrăcată în costum de baie. Cu toate că are 41 de ani şi este însărcinată în luna a cincea, femeia arată perfect.

04 mai 2013, 12:59

Chiar dacă are 41 de ani şi nu mai lucrează în lumea modei, frumoasa blondă nu a renunţat la imaginea pe care le-a oferit-o fanilor ani la rând, păstrându-şi silueta, cu toate că este însărcinată în luna a cincea, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi De la fetiţa cuminte din „High School Musical”, la diva topless de pe coperta Maxim FOTO

Fostul supermodel, actual designer de lenjerie intimă, se pregăteşte să devină mămică, cu toate că nu este căsătorită, alături de de milionarul Ty Comfort, pe care l-a cunoscut în anul 2011. Cei doi au fost surprinşi de fotografi în timp ce se aflau pe o plajă din America. Cu toate că sarcina se află deja la jumătate, burta femeii este aproape invizibilă, putând fi confundată cu puţină grăsime în exces.

Un purtător de cuvânt al vedetei a confirmat faptul că femeia este însărcinată de patru sau cinci luni, cu toate că în momentul în care şi-a lansat ultima colecţie de lenjerie, cu puţin timp în urmă, abdomenul de gravidă nu era vizibil.

Citeşte şi Cea mai frumoasă femeie de 50 de ani GALERIE FOTO

„Am muncit din greu la afacerea mea şi următoarea provocare este să am copii. Sunt foarte determinată, dar la vârsta mea cred că acesta trebuie să fie următorul lucru pe care o să îl fac”, a spus ea într-un interviu.