Are 46 de ani, dar a cheltuit o avere pentru a semănă cu fiica ei de 15 ani: Lumea zice că suntem surori FOTO

O femeie din Marea Britanie a cheltuit peste 50.000 de lire pentru a arăta ca fiica ei, o adolescentă de 15 ani. Astfel, după mai multe operaţii estetice şi produse cosmetice, femeia reuşeşte să arate mai tânără cu 30 de ani decât este, cu toate că se trezeşte la ora cinci dimineaţa doar pentru a se machia, chiar şi în zilele în care nu iese din casă şi nu o vede nimeni.

30 sept. 2014, 14:23

Tara Bladon are 46 de ani, dar nu îşi arată vârsta, după ce a recurs la mai multe operaţii estetice şi foloseşte numeroase produse care încetinesc îmbătrânirea, conform The Sun.

Citeşte şi Atunci şi acum. Cum arăta „Femeia Barbie” înainte de a-şi face operaţii estetice GALERIE FOTO

Cu toate că are trei copii, ea investeşte sume importante de bani pentru a arăta perfect în fiecare zi. Potrivit ultimelor sale calcule, ea a cheltuit 54.400 de lire pentru a arăta ca şi fiica ei, pornind de la o operaţie de mărire a sânilor, până haine la modă şi produse pentru îngrijirea părului.

Oamenii sunt mereu şocaţi când le spun ce vârstă am. Am cheltuit peste 50.000 de lire pentru a arăta la fel de bine cum arată fiica mea Lucy în mod natural. Nu mi-a venit să cred când am făcut totalul din ultimii zece ani, dar aş face din nou acest lucru. Sunt bani bine cheltuiţi. Am fost şocat când eram cu Lucy mi-a spus că prietenii ei îmi spun MILF. Este flatant că mă consideră atractivă. Am o căsnicie fericită, dar în ziua în care bărbaţii nu m-au mai observat pe stradă am început să mă îngrijorez„, a declarat ea.

Citeşte şi Un american şi-a făcut 90 de operaţii estetice. Vezi cum arată VIDEO

Inedit este faptul că Tara are nevoie de mai multe ore pentru a se machia, motiv pentru care se trezeşte în fiecare zi la ora cinci, chiar şi în zilele în care nu iese din casă şi nu ar mai avea nevoie de machiaj.