Are o avere de miliarde de dolari, dar se distrează ca un om de rând, cu hamburgheri şi suc la pahar

Unul dintre cei mai tineri miliardari din lume, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a dat dovadă de chibzuinţă în vacanţa pe care şi-o petrece în Hawaii, împreună cu soţia sa Priscilla Chan, fiind suprins mâncând într-un fast food.

26 apr. 2013, 10:41

Cuplul, a cărui avere este estimată la 13 miliarde de dolari, nu a ales hoteluri de lux, iahturi şi mese la cele mai scumpe restaurante, scrie Agerpres.

Citeşte şi Mark Zuckerberg, preşedintele Facebook, a lansat grupul politic Fwd.us

Omul de afaceri (28 de ani), obişnuit cu stilul non-conformist, şi-a dus soţia să mănânce la fast-food, unde au fost surprinşi de paparazzi mestecând hamburgheri ieftini, pe care îi stropeau cu sucuri carbogazoase din pahare de plastic. Perechea nu se distingea de ceilalţi nici prin îmbrăcăminte: pantaloni scurţi, o fustă obişnuită, tricouri şi papuci de plajă.

Nu este prima oară când Zuckerberg face economii în vacanţe. Astfel, pe durata întregii luni de miere petrecută în Italia, el nu şi-a scos soţia la un restaurant mai select nici măcar o dată, ci a recurs doar la fast-food, fără să lase bacşiş.

Citeşte şi Topul celor mai iubiţi directori de companii. Vezi cine se află pe primul loc

În schimb, fondatorul Twitter, Jack Dorsey, nu se uită la bani când este vorba să se relaxeze. Astfel, duminica trecută, tânărul geniu IT a fost surprins de paparazzi relaxându-se pe un iaht în compania unui cunoscut model britanic Lily Cole, în apropiere de insula St.Barts din Caraibe.