Are ZECE LUNI, însă cântăreşte cât un copil de CLASĂ PRIMARĂ: Nimeni nu o poate ridica de jos FOTO

O fetiţă de 10 luni din India are deja greutatea unui copil de de şase ani, ajungând să cântărească 19 kilograme. Mai mult, ea se îngraşă văzând cu ochii.

03 mart. 2015, 12:20

Aliya, micuţa din provincia Jharkhand, suferă de o boală rară, pe care doctorii locali nu au reuşit încă să o diagnosticheze. În prezent, părinţii micuţei sunt disperaţi, recunoscând că sunt nevoiţi să cumpere săptămânal haine noi pentru ea. Mai mult, în trecut, au avut un alt copil care a murit din aceeaşi cauză, potrivit Metro.

Citeşte şi Băieţii, de două ori mai predispuşi la îngrăşare decât fetele. Vezi cum poţi preveni obezitatea la copii

Am făcut tot ce-am putut şi noi, nu ne-am permis să o ducem în altă parte decât la spitalul local. Medicii din sat nu au reuşit să ne spună de ce boală suferă„, a povestit tatăl fetei.

Astfel, din cauza greutăţii sale, bebeluşul nu poate să stea în picioare. Pe timpul nopţii ea se trezeşte sufocată deoarece nu poate să respire, iar părinţii sunt extrem de îngrijoraţi şi cer ajutor.

Citeşte şi ULUITOR. La 10 luni are greutatea unui copil de 5 ani. Cum a ajuns să cântărească 20 de kilograme

Ne este foarte frică. Sora Aliyei tot aşa se îngraşa şi a murit la un an şi jumătate. Dacă o lăsăm netratată, ne temem de ce e mai rău„, a explicat mama ei.