Arena Naţională rămâne închisă. Anunţ oficial al Primăriei Capitalei

Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Bucureşti, a declarat, marţi, agenţiei Mediafax, că Arena Naţională rămâne închisă, redeschiderea sa urmând să se facă când va exista "o bază legală".

23 feb. 2016, 10:12
Arena Naţională rămâne închisă. Anunţ oficial al Primăriei Capitalei

Primăria Capitalei este proprietarul construcţiei. Punctul nostru de vedere rămâne neschimbat, nu redeschidem Arena Naţională până când nu vom avea o bază legală„, a declarat purtătorul de cuvânt al PMB, pentru agenţia Mediafax. De asemenea, vineri, PMB a trimis o adresă către ISU Bucureşti şi MAI prin care a cerut să i se prezinte prevederile legale în baza cărora stadionul ar putea fi redeschis.

Până acum nu am primit niciun răspuns de la ei. Imediat ce vom avea aceste răspunsuri vom da şi un punct de vedere oficial„, a precizat Ichim.

Arena Naţională a fost închisă pe data de 6 noiembrie, la o săptămână după incendiul de la clubului Colectiv, după ce s-a constatat că cel mai mare stadion al ţării nu are avizul ISU. Următorul eveniment major aşteptat să se dispute pe acest stadion ar fi pe 27 martie, meciul amical România – Spania.