Arghezi 4 Office, un nou reper pe piața de birouri VIDEO

Arghezi 4 Office vizează obținerea unei certificări verzi de top, ceea ce implică din partea constructorului utilizarea de materiale noi, care nu afectează mediul înconjurător

20 ian. 2023, 06:14
Arghezi 4 Office, un nou reper pe piața de birouri VIDEO

O construcție nouă într-un centru vechi reprezintă o provocare complexă pentru orice antreprenor. STRABAG dezvoltă Arghezi 4 Office lângă Piața Universității, o clădire verde con-struită prin îmbinarea celor mai noi tehnologii din domeniu, precum LEAN și BIM.

Clădirile Speciale din complexul ştiinţific de la Măgurele, proiect de mare precizie VIDEO
Pe 7.500 de metri pătrați de birouri, construcția va găzdui sute de angajați și va oferi multiple facilități: sală de sport, spații verzi, restaurant, cafenea, spații de servicii, terase la fiecare etaj, locuri de parca-re pentru autoturisme și biciclete. Arghezi 4 Office vizează obținerea unei certificări verzi de top, ceea ce implică din partea constructorului utilizarea de materiale noi, care nu afectează mediul înconjurător. Prin conceptul acestei clădiri sustenabile, STRABAG va prestabili un nou nivel de ca-litate al dezvoltărilor de birouri în această zonă a capitalei.

Lucrări Cluj-Napoca: reabilitare tronson Calea Mănăștur-Calea Moților