Argint la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru un licean lugojean

Publicat: Marţi, 19 August 2014 14:37 // Actualizat: Marţi, 19 August 2014 14:37 // Sursa: romaniatv.net

Lugojeanul Radu Szasz a obţinut medalia de argint la Olimpiada Balcanică de Informatică ce a avut loc în perioada 10-17 august la Ankara, Turcia.

Liceanul este elev în clasa a XII-a a Colegiului Naţional "Coriolan Brediceanu" din Lugoj şi s-a confruntat cu cei mai buni informaticieni din 11 ţări: Albania, Bosnia, Bulgaria, Cipru, Grecia, Macedonia, Moldova, Muntenegru, România, Serbia şi Turcia. Echipa din Turkmenistan a participat în calitate de ţară invitată, iar Turcia, din postura de ţară gazdă, a participat cu două echipe.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Timiş, lotul de olimpici ai României care au participat la cea de-a XXII-a ediţie a concursului a revenit în ţară cu o medalie de aur, câştigată de un elev din Bucureşti, şi trei medalii de argint.

În luna iunie Radu Szasz a obţinut şi medalia de bronz la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale, care a avut loc în Germania, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Patru medalii pentru elevii români la Olimpiada Internaţională de Geografie

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 aug 15:15
... Lugojeanul Radu Szasz a obţinut medalia de argint la Olimpiada Balcanică de Informatică ce a avut loc...
19 aug 15:00
...Balcanică de Informatică ce a avut loc în perioada 10-17 august la Ankara, Turcia. Citește mai departe… …read more ...
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H