Arhanghelul Mihail pe ZODII: JOI 2 MAI 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna "Cel ce este asemenea lui Dumnezeu".

01 mai 2019, 19:22
Arhanghelul Mihail pe ZODII: JOI 2 MAI 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

ESTI IN SIGURANTA SA FII TU INSUTI

„Pe masura ce le permiti altora sa cunoasca pe adevaratul TU, vei simti bucuria de a fi iubit pentru cine esti tu cu adevarat.”

Acest mesaj vine la tine sa te reasigure ca este in siguranta sa fii autentic si real cu ceilalti. Te vei simti mult mai bine cand iti vei dezvalui adevaratele emotii, chiar daca altii nu le inteleg. A te tine in tine ca intr-o oala cu presiune nu este sanatos si nici eficient. Tine minte ca oamenii pot sa nu fie de acord unii cu altii si totusi sa se iubeasca intre ei, cu conditia sa trateze relatia cu respect.

Daca ai fost criticat, judecat, marginalizat pentru ca esti diferit sau gandesti diferit ca altii, te-ai putea teme sa iti dezvalui cu sinceritate cine esti tu cu adevarat (ce simti, ce gandesti, ce vrei, ce nu vrei). Arhanghelul Mihail si ingerii sai te asigura ca ei te protejeaza insa este nevoie sa te asumi si tu cu iubire de sine si curaj. Tu esti unic, creat cu un scop unic si iti vei implini acest scop unic dezvaluindu-ti unicitatea.

Ingerii pazitori te iubesc neconditionat si stiu cine esti tu de fapt, care iti sunt visele si de ce esti capabil. Cere lui Dumnezeu sa iti intareasca increderea de sine si invata sa te iubesti pe tine asa cum te iubeste Creatorul tau.

Acest mesaj este totodata si un semn pentru tine sa termini un proiect care este din inima, cum ar fi sa scrii, sa compui, sa canti sau sa muncesti la o afacere care ii ajuta si inspira pe altii. Roaga-te pentru curaj si vei fi calauzit spre oameni de incredere si de ajutor care te vor onora si iti vor sustine calatoria.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru toata sustinerea si protectia pe care mi-o acorzi permanent, sub care eu pot avea curajul sa ma prezint lumii si mie insumi exact asa cum sunt si sa iubesc totodata ceea ce sunt.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

FII CU OCHII PE PROGRES, NU PE PERFECTIUNE

„Nu te compara cu altii si nici nu te judeca. In schimb, focuseaza-te la cat de departe ai ajuns si la cat de multe lucruri ai invatat!”

Ai primit acest mesaj ca semn ca intretii judecati perfectioniste despre tine care nu fac altceva decat sa te blocheze. Poate ca ai o frica cum ca, daca munca ta sau tu nu sunteti perfecti, nu vei primi ceea ce ai nevoie. Arhanghelul Mihail si ingerii pazitori te reasigura ca esti perfect din punct de vedere spiritual pentru ca esti facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Nu mai incerca sa fii si perfect din punct de vedere uman. Nimeni nu este perfect in sens uman, absolut toata lumea este un proiect in curs de devenire.

Acum ti se cere sa te focusezi pe tot progresul pe care l-ai facut si sa devii constient de succesul tau. Te rugam sa nu fii dur cu tine insuti si sa incetezi sa te mai judeci. Esti o persoana demna de a fi iubita, atat in interior cat si in afara ta. Daca cineva te critica, in special abuziv, tine distanta de aceasta persoana. Meriti sa fii cu oameni care te sustin, care vad tot ce faci bun, care iti vad evolutia, sunt constructivi, blanzi si incurajatori.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru puterea pe care mi-o dai sa imi vad valoarea si sa ma inconjor de oameni care ma apreciaza neconditionat.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

PRIMESTI RETETA IMPOTRIVA SINGURATATII

„Insoteste-te cu oameni care gandesc ca tine pentru prietenie si pentru crestere spirituala sustinuta.”

Te-ai simtit singur ? Acest mesaj vine spre tine ca o calauzire pentru a te conecta cu oameni care gandesc ca tine intr-un mediu sau cadru spiritual. Poate ca ai simtit o chemare interioara sa participi in locuri cu vibratie ridicata spiritual sau la un grup aliniat cu credintele tale. Acest mesaj iti confirma ca primesti ghidare divina reala si te incurajeaza sa faci actiuni concrete de care ai nevoie. Fii atent dupa semnele ce te ghideaza si care sunt grupurile care iti pot oferi prietenie si sustinere. Gruparile spirituale sunt puternice din cauza energiei comune ce ii ridica pe toti. In aceste contexte sunt mari sanse sa primesti vindecari, inspiratii si intuitii. A-ti face prieteni printre oamenii care impartasesc cu tine aceleasi crezuri iti ofera un sentiment de siguranta in care poti fi cu usurinta sa fii tu insuti. Studiile voastre pamantesti arata si ca a apartine de o comunitate spirituala este legat direct de un nivel mai crescut de sanatate si longevitate. Acum este timpul pentru tine sa faci urmatorul pas si sa mergi spre intalnirile la care esti ghidat.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma sustii sa apartin, sa particip si sa fiu alaturi de oameni cu care am un nivel ridicat de energie, apartenenta, bucurie si iubire.

Citreşlte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.