Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARŢI 16 APRILIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru MARTI 16 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna "Cel ce este asemenea lui Dumnezeu". 

15 apr. 2019, 19:36
Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARŢI 16 APRILIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

MAMA PAMANT ARE NEVOIE DE TINE

„Esti chemat sa dai o mana de ajutor pentru mediul in care traiesti”

Nu ai o cauza mai importanta azi decat sa dai inapoi Mamei tale Pamant si sa iti reintaresti relatia si prietenia cu solul, aerul si apa. Pamantul este forta vietii pentru lumea materiala si nu are sens sa continui si tu pe spirala negativa care duce la murdarirea planetei cu orice forma de mizerie sau poluare. Contributia ta este necesara, oricat de mica ar fi este valoroasa. Tu aduci o uriasa diferenta in mediul tau, in comunitatea ta, prin micile actiuni, gesturi si schimbari pe care alegi sa le faci. Merita, crede-ne, si noi te vom ajuta sa realizezi aceste lucruri in orice forma posibila.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: foloseste produse prietenoase cu mediul; mentine-ti spatiul in care locuiesti curat; nu arunca gunoaie pe strazi; lasa curat in urma ta oriunde te afli; incurajeaza-i si pe alti oameni sa faca la fel; educa-ti copiii in spiritul curateniei si respectarii pamantului pe care traiesc; recicleaza.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru calauzirea de a trai curat, de a mentine curat mediul, de a munci spre folosul Mamei Pamant, aratandu-mi astfel recunostinta pentru sustinerea ei si pentru roadele pe care ni le da neconditionat.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

IUBIRE NECONDITIONATA

„Iubeste-te pe tine, iubeste-i pe altii, iubeste fiecare situatie, iubeste viata – indiferent care este conjunctura exterioara de la acest moment”

Prin acest mesaj, Arhanghelul Mihail si ingerii iubirii iti reamintesc ca materialul din care esti plamadit este iubire si la fel este materialul din orice creatie a lui Dumnezeu : om, animal, situatie, natura. Daca esti iubire, ai nevoie sa simti iubirea, sa manifesti iubirea si sa daruiesti iubirea. Este usor sa o faci cand esti scaldat in iubire, mai dificil cand situatiile din afara ta te provoaca si pare ca nu vezi deloc iubirea in spatele unei conjuncturi de vibratie mai joasa. Pentru tine mai intai, ti se cere sa faci un efort si sa intretii iubirea in sufletul tau. Tu esti primul beneficiar, nu persoana din fata. Daca tu esti iubire si te mentii la acest nivel, in scurt timp vei avea parte de iubire in toate formele ei in cea mai mare parte din zi. Aceasta este calea cea mai buna de a trai.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: nu te teme ce gandesc sau spun altii; vindeca o situatie stresanta cu iubire; trimite iubire celor care te-au ranit sau te-au judecat gresit; iarta-te pentru tot ce crezi ca ai facut sau nu ai facut; elibereaza vechi neiertari fata de altii ca sa te ajuti sa te vindeci si sa mergi mai departe.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca imi reamintiti in fiecare zi sa iubesc, sa iert si sa merg mai departe in iubire.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

ASTEAPTA-TE LA UN MIRACOL

„Ai credinta si incredere ca rugaciunile tale au fost auzite si primesc raspuns”

Credinta este lumina ce lumineaza calea oricarui om. Fara credinta, viitorul arata foarte infricosator. De aceea este esential sa faci orice pasi necesari pentru a-ti tine mintea si inima umplute cu credinta. Te rugam sa nu renunti la speranta asupra ta si asupra altora. Mentine candela credintei aprinsa in sufletul tau, pentru ca o mica licarire de speranta poate sterge munti de deznadejde neagra. Fii tu lumina ce elimina lipsa de speranta a altcuiva, la fel de bine. Atunci cand ii faci pe altii mai puternici, te intaresti si pe tine si intreaga lume.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: da drumul gandurilor de ingrijorare; mentine-ti gandurile pozitive; observa si urmeaza orice ghidare divina observi; roaga-te; implica-te in vindecari spirituale.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca imi mentineti flacara credintei si sperantei aprinse, ca sa vad drumul si sa il parcurg imputernicit de iubirea voastra.

Cioteşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.