Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARŢI 28 MAI 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna "Cel ce este asemenea lui Dumnezeu".

28 mai 2019, 04:19
Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARŢI 28 MAI 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!â

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

IUBIRE

„Raspunsul pe care il cauti este iubirea”

Acest mesaj ajunge astazi la tine pentru ca Arhanghelul Mihail si ingerii sai doresc ca tu sa stii ca cel mai puternic raspuns dar si cel mai simplu la orice intrebare este iubirea – iubirea pura, divina, vindecatoare. Iti poti vindeca o situatie curenta actionand mai iubitor spre altii. Poti sa le spui mai des : Te iubesc. Chiar si sa mentii sentimente de iubire spre altii este un mod puternic de a vindeca relatia voastra. Poti trimite iubire spre oricine este in nevoie, simtind cum iese dragoste din inima ta si merge ca un val spre acea persoana.

Totodata, esti solicitat prin acest mesaj sa ii inveti si pe altii despre puterea iubirii. O poti face in multe forme. Poti vorbi, scrie sau canta despre asta. Poti desena, fotografia sau picta ceva ce exprima iubire. Poti face pe cineva sa rada ca sa isi deschida inima sau sa inspiri pe cineva prin propriul tau exemplu de a trai viata in iubire. Acest mesaj mai poate sa insemne ca o alta persoana te iubeste foarte mult dar nu stie cum sa iti arate sau sa iti spuna ce simte. Tine minte ca nu toata lumea este confortabila sa simta sentimente puternice. Compasiunea este parte din iubire ceea ce inseamna sa fii deschis la faptul ca suntem diferiti si sa accepti asta.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru ca imi umpli inima cu iubire pe care o pot exprima si manifesta catre toti cei dragi.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

FII CREATIV

„Deseneaza, picteaza, vorbeste, gandeste si actioneaza in moduri creative”

Esti o persoana creativa, ceea ce inseamna ca iti place sa iti exprimi gandurile si sentimentele in moduri artistice. Nu conteaza daca munca ta de arta este perfecta sau nu. Ce conteaza este sa te exprimi creativ, pentru echilibrul si sanatatea ta. Acest mesaj iti recomanda sa petreci mai mult timp din zi fiind creativ. Asta inseamna sa te exprimi intr-o forma artistica precum scrisul, cantatul, pictatul, desenatul, fotografiatul. Cand faci ceva creativ, te vei simti liber si fericit. Creativitatea te ajuta si sa vezi lumea in moduri noi. Tu observi detalii noi uimitoare in fiecare zi si vezi nuante de culori pe care nu le-ai vazut pana acum. Creativitatea iti deschide noi cai de a face lucruri, ceea ce afecteaza pozitiv munca si orice activitate.

Daca faci aceleasi lucruri in acelasi mod se creaza o rutina. Rutinele sunt cauze majore de stres si stresul duce la tristete si oboseala. Cel mai bun mod de a iesi din rutina este sa faci ceva creativ. Nu conteaza ce faci, cat timp o faci cu intentii creative si cu inima deschisa.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru ca imi umpli mintea si sufletul cu inspiratie creativa care ma mentine in echilibru si bucurie de a fi.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

BUNA ZIUA SI LA REVEDERE

„In curand vei vedea ca o schimbare va face ca totul sa fie mai bine pentru tine”

Viata ta se schimba si acum poti simti ca nu ai prea mult control. Totusi sa stii ca esti in siguranta si esti protejat in timpul acestor schimbari. De-a lungul vietii tale vei experimenta multe schimbari. Pe masura ce spui la revedere vechiului si bun venit noului, vei invata ca schimbarea este parte importanta din viata fiecarui om. Te poti simti trist sa spui la revedere si te poti simti temator despre ce va urma in viitor. Acest mesaj iti spune ca prieteni noi vin pe calea ta. Nu esti singur pentru ca mereu vei avea alaturi unii din prietenii vechi si membri de familie care te iubesc si carora le pasa de tine. Vorbeste-le despre ceea ce simti ! Schimbarea te ajuta sa dai drumul la orice nu iti mai e necesar. Pe masura ce spui la revedere trecutului, vei ramane mereu cu iubirea si cu lectiile pe care le-ai dobandit iar acestea sunt pe veci in inima ta. Ele sunt comori pe care mereu le vei avea cu tine de-a lungul vietii. Spune bun venit si buna ziua oamenilor noi, locurilor si evenimentelor ce vin spre tine. Nu e nimic de temut despre viitor. Este fericit, luminos si plin de momente de bucurie.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru ca ma sustii sa trec cu bine prin schimbarile vietii mele si sa ma bucur de tot ce e nou in timp ce pastrez in inima toata iubirea a tot ce a fost.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.