Arhanghelul Mihail pe ZODII: MIERCURI 3 APRILIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru MIERCURI 3 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

02 apr. 2019, 20:02
Arhanghelul Mihail pe ZODII: MIERCURI 3 APRILIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne , intuitii, senzatii e bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

FII ATENT LA VISELE TALE

Primesti ghidare divina in timp ce dormi. Chiar si daca nu iti amintesti visele, raspunsurile se duc in mintea subconstienta unde apar ca sa te ajute.

Tu esti o persoana permanent creativa, dar acest mesaj vine ca un semn ca te afli intr-un ciclu de creativitate si mai marita acum. Asta inseamna ca esti permanent improspatat cu influente divine artistice. Unele din marile tale revelatii vin in timp ce dormi prin vise, atunci cand mintea constienta si sceptica este la odihna. Din acest motiv, este esential sa ai un carnetel langa pat ca sa notezi orice iti amintesti din ce visezi. Chiar si un mic fragment de memorie este suficient cat sa deschida o noua directie a imaginatiei tale.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, Arhanghele Gabriel, va multumesc pentru ca imi trimiteti mesaje divine de inspiratie creativa in timp ce dorm; va rog sa ma ajutati sa le retin la trezire si sa le folosesc in cel mai bun mod posibil.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

UN PROIECT NOU

Precum un copil nou nascut, actiunile tale iti cresc idea spre realitate.

Acest mesaj vine la tine ca o validare ca esti pe calea cea buna cu noul tau proiect. Cerurile pot vedea ca ai unele frici, ceea ce declanseaza amanari si indoieli in tine. Da-ti fricile lui Dumnezeu si mergi mai departe cate un pas pe rand. Fii in momentul prezent cu entuziasm pentru proiectul tau si nu iti permite tie sa te mai ingrijorezi pentru viitor. Arhanghelul Mihail impreuna cu Gabriel te ghideaza acum sa eviti sa faci compromisuri sau sa iti modifici proiectele ca sa se potriveasca cu ce vor consumatorii daca acest lucru nu inseamna si ce simti tu. Fii asumat total in puterea viziunii tale si permite-ti ca munca ta sa fie o reflectare a adevarului tau interior.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, Arhanghele Gabriel, va multumesc pentru ca ma sustineti sa dau viata noilor mele proiecte fara indoieli ci cu inima plina de incredere.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

DEBLOCARE CREATIVA

Creativitatea divina a lui Dumnezeu este exprimata prin actiunile tale.

Acest mesaj te cheama si te indeamna sa iti exprimi deplin si fara retineri sentimentele si energiile artistice. Uneori asta inseamna sa creezi ceva doar de dragul de a crea. Nu trebuie neaparat sa fie de vanzare. Este in special relevant daca te-ai simtit blocat creativ in ultima vreme, ceea ce este un semn de gandire in exces daca ce creezi are un loc sau o valoare pe piata financiara sau de teama unei viitoare critici viitoare. Ca sa depasesti aceste blocaje, ia-ti timp sa te exprimi creativ intr-un mediu unde probabil nu trebuie sa te expui spre nimeni. Fii chiar nebun cu creativitatea ta in moduri care pot depasi orice imaginatie. Nu exista limite ! Facand asa, iti vei debloca spiritul creativ ca sa poti primi calauzire divina potrivita fara frica pentru viitoarele proiecte.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, Arhanghele Gabriel, va multumesc pentru ca ma calauziti sa ma exprim creativ in munca mea, eliberat de rezerve si frici inutile.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.