Arhanghelul Mihail pe ZODII: SÂMBĂTĂ 13 IULIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna "Cel ce este asemenea lui Dumnezeu". Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

12 iul. 2019, 19:17
Arhanghelul Mihail pe ZODII: SÂMBĂTĂ 13 IULIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

Imbratiseaza entuziasmul. Striga-ti bucuria

Opreste-te sa astepti pe marginea vietii. Ca sa iti vindeci viata si sa iti atingi obiectivele, ridica-te si asuma-ti riscuri. Rupe unele reguli batute in cuie. Striga catre divinitate cu bucurie si exuberanta. Aplauda cu incantare. Poarta-te copilareste. Nu te mai abtine. Permite minunilor sa curga prin viata ta. Ia-ti o zi libera de la munca. Sarbatoreste chiar si cele mai mici evenimente traite. Nu este vremea sa fii rezervat. Imbratiseaza fiecare aspect al vietii. Miroase florile preferate. Vremuri bune se anunta daca iti dai voie sa te abandonezi putin si sa renunti la control.

MESAJ SUPLIMENTAR: Poate crezi ca fericirea vine doar dupa ce ai ajuns la destinatie. Totusi, calatorul sacru aflat sub protectia arhanghelului Mihail asa cum esti si tu stie ca modul cel mai rapid de a-si implini visele este sa fie fericit in momentul prezent. Nu trebuie sa astept sa experimentezi bucuria. Entuziasmul tau pentru ceea ce deja ai in viata este cel ce va activa tot ceea ce vrei. Fara entuziasm, ceva din tine doarme. Trebuie sa te trezesti mai intai si apoi relatiile iti vor inflori, sanatatea va fi vibranta si conexiunea cu Creatorul se adanceste.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, te rog sa ma sustii pe masura ce invat cum sa traiesc constant in starea de entuziasm si iti multumesc pentru binecuvantarile pe care le scoti in calea vietii mele.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

UN TUNET indepartat spune: CURATA AERUL

O purificare dramatica, o reinnoire si o vindecare, toate au loc la mai multe nivele. Nu fii ingrijorat daca exista haos in viata ta, in acest caz este pentru binele tau. Scutura putin lucrurile ca sa nu stagnezi. Daca campul tau auric sau spatiul personal este aglomerat si necuratat, este dificil sa vina in viata ta experiente si oportunitati noi. Este timpul pentru o asemenea curatenie ; da drumul vechiului, nefolositorului, expiratului. Purifica pentru a face loc la nou.

MESAJ SUPLIMENTAR: Poate ti se pare ca se simte aer de furtuna si auzi tunete indepartate in viata ta. Se poate simti ca un haos dar anunta vremuri de reinnoire. Furtuna curata praful din aer si reenergizeaza pamantul. Fii deschis la schimbare. Chiar daca nu iti place mereu, ea iti aduce bine. Energie noua curge acum in campul tau de energie. Examineaza-ti viata si vezi daca e ceva ce are nevoie sa fie curatat sau eliberat de la tie. Acum este timpul.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, te rog sa ma sustii prin toate schimbarile ce au loc in viata mea si sa imi aduci oportunitati pline de impliniri. Iti multumesc!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

DESCOPERA ADEVARUL TAU, STAI IN LUMINA LUI

Asculta intelepciunea care rasare din sufletul tau chiar daca ceri din jurul tau nu sunt de acord. Ai incredere in instinctele tale. Fii tu insuti, oricare ar fi situatia si raspunde dintr-un spatiu autentic personal. Fii cat se poate de sincer cu tine. vorbeste-ti adevarul tau. Traieste conform adevarului tau. Mergi conform a ceea ce rostesti. Asculta-ti ghidarea interioara si urmeaz-o. Tu radiezi energia adevarului ca altii sa isi gaseasca si ei adevarul lor.

MESAJ SUPLIMENTAR: Daca esti fata in fata cu o decizie de luat si mintea iti spune una iar inima alta, urmeaza indicatia inimii si vei fi pe calea buna. Daca simti instinctul sa vorbesti cu cineva anume sau sa mergi intr-o anumita directie, nu ezita, urmeaza aceasta ghidare. In calatoria ta, altii iti pot indica ce cale sa urmezi si de ce. Tu le poti asculta sfaturile, totusi daca inima ta iti spune o alta cale, urmeaz-o pe aceea. Exista un loc in tine care mereu stie adevarul. Stai in liniste ca sa afli acest adevar. Daca exista o zona a vietii tale in care nu esti autentic sau unde nu esti in integritate cu valorile tale, acum e timpul sa faci schimbari.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, te rog sa ma calauzesti sa imi sustin adevarul si sa il urmez. Iti multumesc!

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.