Arhanghelul Mihail pe ZODII: SÂMBĂTĂ 23 MARTIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iata pentru SAMBATA 23 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

22 mart. 2019, 19:08
Arhanghelul Mihail pe ZODII: SÂMBĂTĂ 23 MARTIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne , intuitii, senzatii e bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

DA-TI VOIE SA PRIMESTI

Deschide-ti bratele pentru a primi cu voiosie binecuvantarile si raspunsurile rugaciunilor tale pe care Dumnezeu ti le trimite.

Ai primit acest mesaj ca o reamintire cat este de important sa primesti. Ai dat si dai asa de mult, dar este randul tau sa primesti si sa echilibrezi balanta. Divinitatea iti poate raspunde doar la ceea ce tu ceri – iar oamenii doar te pot asista – pana la nivelul la care iti permiti tu sa primesti. Asadar, este timpul sa te pozitionezi in starea de asteptare ca tot ce e mai bun sa vina la tine pentru ca meriti.

Te poti simti mai bine cu privire la a primi, mai ales daca nu esti obisnuit sa primesti sau sa ceri pentru tine, reamintindu-ti aceste trei adevaruri spirituale :

Dumnezeu vrea ca tu si toata lumea sa fie fericita, sanatoasa si sa aiba tot ce are nevoie. Pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa permiti sa primesti sustinerea ce vine la tine.
Tu, ca toata lumea, meriti sa fii fericit(a). Nu esti mai fericit atunci cand cei din jurul tau sunt fericiti ? Ei bine, acelasi lucru este valabil si despre tine.
Cu cat permiti mai mult sa primesti, cu atat esti mai capabil sa dai.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, ingeri ai abundentei, multumesc pentru tot ceea ce imi trimiteti care sa imi ofere un trai plin de abundenta si bucurie. Va rog sa ma calauziti sa invat sa ma deschid si sa primesc ceea ce merit

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

CERE CEEA CE VREI

Comunicarea clara cu tine, cu Dumnezeu si cu altii te ajuta sa eviti neintelegeri si accelereaza procesul de a primi raspuns pentru rugaciunile tale.

Acest mesaj vine la tine intrucat Dumnezeu, Arhanghelul Mihail si Arhanghelul Gabriel si ingerii tai cunosc dorinta inimii tale, totusi iti respecta liberul arbitru si alegerile propriei vointe. Divinitatea te asteapta sa ai claritate cu privire la dorintele tale si sa le ceri sa fii implinit(a). Din cauza fricilor, poti fi reticent(a) sa nu faci cumva alegeri gresite. Totusi, a ramane blocat(a) in indecizii este o decizie pe care faci, ca viata sa ramana exact asa cum este, chiar daca sunt anumite probleme si neimpliniri in ea.

A cere ceea ce vrei inseamna sa iti asumi un risc si sa crezi in abilitatea ta de a fi capabil sa ajungi unde iti doresti si sa ii inspiri si pe altii pe parcurs. La rugaciunea ta, poti adauga „aceasta sau altceva mai bun, Doamne Dumnezeule” ca un mod de a te asigura ca nu ai cerut pentru prea putin. Pana la urma, dorinta lui Dumnezeu este ca toti copiii Sai sa fie un buna grija.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, Arhanghele Gabriel, va multumesc pentru ca ma calauziti sa imi recunosc adevaratele dorinte si sa am puterea de a le cere cu credinta ca merit sa primesc de la Tatal meu ceresc orice

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

FII PARTE DINTR-UN GRUP

Creeaza sau alatura-te si tu unui grup creativ ca sa castigi inspiratie, prietenie si sustinere.

Esti ghidat de catre Arhanghelii Mihail si Gabriel sa cauti sau sa initiezi un grup alcatuit din oameni de creatie care sunt focusati pe un domeniu anume de creatie artistica ce te intereseaza si pe tine. Cand participi intr-un grup cu oameni ce gandesc asemenea tie, energia comuna a creativitatii creste exponential. Grupurile iti pot da acea scanteie de care ai nevoie ca sa finalizezi un proiect si sa respecti termenele limita datorita promisiunilor pe care le faci tie si celor din grup. Colaborarile duc la creativitati sporite din cauza contributiei mentale a celorlalti care te stimuleaza.

Uita-te dupa grupuri existente ce te inspira; cauta-le in comunitatile in care esti, cauta-le prin internet, voluntariaza. Daca setezi aceasta intentie, vei fi calauzit spre cele mai potrivite persoane alaturi de care sa iti continui drumul creativ.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, Arhanghele Gabriel, va multumesc pentru ca ma sustineti si ma indrumati spre companiile umane cele mai inaltatoare cresterii mele.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.