ARIEL SHARON, în stare din ce în ce mai gravă

Directorul spitalului în care este tratat Ariel Sharon a declarat vineri că starea de sănătate a fostului premier israelian continuă să se înrăutățească, informează Associated Press.

03 ian. 2014, 10:28
ARIEL SHARON, în stare din ce în ce mai gravă

ARIEL SHARON este în stare tot mai gravă. Dr. Zeev Rotstein de la Spitalul Tel Hashomer din apropiere de Tel Aviv a adăugat că viața fostului premier este în continuare în pericol, dar că Sharon continuă să lupte și nu are dureri. 

La fel ca și joi, Rotstein a declarat vineri că se înregistrează o deteriorare lentă și graduală a stării de sănătate a fostului premier, rinichii, dar și alte organe vitale încetând să mai funcționeze.

Mai multe organe vitale ale lui Ariel Sharon, și nu numai rinichii, așa cum a relatat presa miercuri, au încetat să mai funcționeze în mod normal, a anunțat joi directorul spitalului Tel Hashomer, situat în apropiere de Tel-Aviv, unde este internat fostul premier, transmite France Presse.

În luna septembrie, el a fost supus unei noi intervenții chirurgicale pentru inserarea unui tub de alimentare, întrucât nu poate înghiți.

Acum în vârstă de 85 de ani, Ariel Sharon a suferit la începutul anului 2006 un accident vascular cerebral, în urma căruia a paralizat. De atunci el este în comă și conectat la aparate. Familia sa afirmă că uneori reușește să-și deschidă ochii și să miște degetele.