Armata e cu noi: „Dragi români, acesta este un ORDIN DE CHEMARE LA SOLIDARITATE!”

Armata României a creat un grup pe Facebook cu denumirea ”România, fii puternică”, prin intermediul căruia face un apel către români la solidaritate în lupta împotriva infecției cu coronavirus.

16 mart. 2020, 08:53
Armata e cu noi: „Dragi români, acesta este un ORDIN DE CHEMARE LA SOLIDARITATE!”

„Dragi români, acesta este un ORDIN DE CHEMARE LA SOLIDARITATE! În fiecare bătălie prin care a trecut România, militarii au rămas uniți în spatele Drapelului. Este simbolul unității și curajului românilor. Și în lupta cu #COVID 19 trebuie să arătăm că suntem puternici împreună!

BILANŢ CORONAVIRUS: 19 cazuri noi, 158 de români confirmaţi cu Covid -19. Peste 15.500 persoane sunt la izolare 

Afișează Drapelul României, oriunde te-ai afla! La fereastră, în mașină la locul de muncă. Transmite un mesaj. Arată că înțelegi, sprijini și aplici măsurile de combatere a răspândirii infecției. Arată recunoștință pentru cei aflați în linia întâi în lupta cu coronavirusul!

Împreună instituim în România STAREA DE SOLIDARITATE!” este mesajul reprezentanților Ministerului Apărării Naționale.

Sâmbătă, președintele Iohannis a anunțat că în această săptămână va decreta stare de urgență în România din cauza accentuării crizei de coronavirus. Iohannis a explicat că starea de urgență este necesară pentru ca autoritățile să aibă capacitatea de a gestiona mai bine situația, pentru a aloca fonduri suplimentare și a impune interdicțiile necesare combaterii COVID-19.


loading...