Armata îi cere despăgubiri COLOSALE lui Gigi Becali pentru că a folosit ilegal MARCA STEAUA

Ministerul Apărării Naţionale îi cere 37 de milioane de euro lui Gigi Becali pentru că acesta a folosit brandul Fotbal Club Steaua Bucureşti, fără să aibă acceptul Clubului Sportiv al Armatei, între 2004 şi 2014.

20 mai 2016, 18:44
Armata îi cere despăgubiri COLOSALE lui Gigi Becali pentru că a folosit ilegal MARCA STEAUA

Prejudiciul a fost stablit de acelasi evaluator care in urma cu doar cateva luni stabilea ca brandul consacrat in Ghencea valoreaza peste 57 de milioane de euro. Gigi Becali spune insa ca nu a pagubit Armata si mizeaza pe o decizie favorabila in justitie, anunta Pro TV.

Gigi Becali, decize RADICALĂ în disputa cu CSA Steaua. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

„Un prejudiciu nu poate fi stabilit de un evaluator, ci doar de instanta de judecata. Armata trebuie sa vina cu probe ca sa demonstreze ca a pierdut zeci de milioane de euro. Sa demonstreze ca, de cand au marca, au castigat milioane de euro. Mai mult, pot sa demonstrez ca firma FC Steaua Bucuresti nu a castigat atatia bani niciodata”, a fost reactia lui Gigi Becali.

„Eu nu am adus niciun prejudiciu clubului Armatei. Dimpotriva. Ba, chiar sa demonstreze ca cineva le-a interzis sa foloseasca numele Steaua in toti acesti ani”, mai adauga Gigi Becali.