Armin Nicoară a dat vestea cea mare: „Este însărcinată, suntem extrem de fericiți”. Saxofonistul va marca vestea într-un mod special

Armin Nicoară este extrem de fericit și a anunțat pe rețelele de socializare care este motivul bucuriei. Saxofonistul va marca acest vestea într-un mod special.

13 sept. 2023, 08:55
Armin Nicoară a dat vestea cea mare: „Este însărcinată, suntem extrem de fericiți”. Saxofonistul va marca vestea într-un mod special
Armin Nicoară a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare

Armin Nicoară trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Claudia Puican. Cei doi și-au unit destinele anul trecut, iar nașii de cununie ai cuplului sunt bunii lor prieteni sunt Georgiana Lobonț și soțul ei Rareș.

Saxofonistul a postat un mesaj pe contul său de Instagram, în care anunță că este foarte fericit și a anunțat că este însărcinată. Fanii s-au gândit că este vorba despre Claudia Puican, dar se pare că nu este așa și viitoarea mămică este artista Stana Stepănescu, prietena lui Armin.

Citește și: Armin Nicoară, dezvăluiri emoționante despre eforturile uriașe pe care le fac el și Claudia Puican pentru a deveni părinți: „Eram în depresie pentru că știam că trebuie să merg la aceasta intervenție”

„Este însărcinată, suntem extrem de fericiți!”, a scris Armin Nicoară pe Instagram. Aceștia au precizat că vor anunța sexul copilului în următoarea lor melodie.

Armin Nicoară, despre relația cu soția lui

Artistul a mărturisit că soția lui este cel mai bun lucru care i s-a putut întâmpla, reușind să clădească alături de ea un cămin liniștit, plin de iubire și fericire.

„Viața mi s-a schimbat, de când cu însurătoare și recunosc asta la modul deschis. Sunt și avantaje și dezavantaje. Și toată lumea știe asta, doar că mai nou am aflat și eu asta! Pe de altă parte, dacă aș pune accentul pe dezavantaje nu aș mai mânca de diseară masă caldă acasă! Și nu e cazul să dau cu bățul în baltă! Ce mai încolo și încoace, Claudia e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în ultima vreme! Și spun asta gândindu-mă la câte lucruri bune am reușit să realizez sau să adun în ultimul an.

Citește și: Armin Nicoară nu duce lipsă de admiratoare: „Această domnișoară mă caută disperată”. Anunțul o va enerva pe Claudia Puican

Nu mă gândesc neapărat la cele materiale, fiindcă și ele contează. Mă gândesc în primul rând la viața mea. Sunt mult mai așezat, mai ordonat în ceea ce gândesc și doresc. Ba chiar și situația mea medicală s-a îmbunătățit. Așa că trebuie să recunosc că partenera mea de viață a avut un rol aparte în toate acestea.(..) Toată lumea știe că noi avem semnat un act prenupțial. Dar ceea ce am învățat deja în acest prim an de căsătorie e faptul că în cazul unei despărțiri, Doamne ferește, fiindcă nu se pune problema, Claudia nu trebuie să-și facă griji. Nu am sufletul să fac ceea ce am crezut, poate, că aș fi putut face în urmă cu an. Nu se mai pune problema. Prin absurd, dacă ar fi să ne despărțim, Claudia e prea aproape de mine ca să nu am grijă de cea care m-a cucerit și mi-a schimbat viața!”, a declarat Armin Nicoară, pentru playtech.ro.