Armin Nicoară, atacat violent de fratele Andrei Măruţă. E scandal monstru: „Asta face generația nouă!”

Săndel Mihai, fratele Andrei Măruţă, a lansat un atac neaşteptat la adresa lui Armin Nicoară în mediul online, punând la îndoială calitățile profesionale ale acestuia. Gestul este cu atât mai puţin de înţeles cu cât cei doi chiar au avut mai multe colaborări.

07 mart. 2023, 13:54
Armin Nicoară, atacat violent de fratele Andrei Măruţă. E scandal monstru: „Asta face generația nouă!”
Armin Nicoară, atacat violent de fratele Andrei Măruţă. E scandal monstru: "Asta face generația nouă!"

Armin Nicoară, atacat violent de fratele Andrei Măruţă. Săndel Mihai a reacţionat surprinzător la un clip postat de acordeonist. „Măi, fraților, el mimează! Asta face generația nouă! Nu face nimic pe acordeon!”, este postarea de la care a început scandalul între cei doi artiști. Armin Nicoară nu înțelege gestul lui Săndel Mihai, pe care îl consideră în continuare un coleg talentat și îl admiră pentru cariera sa. Săndel Mihai a şters ulterios mesajul, după mai multe reacţii ale fanilor lui Armin Nicoară.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău primeşte o lovitură dură după ce i-a făcut praf pe Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Totul s-a întors împotriva ei!

„Sunt foarte supărat pe comentariul colegului meu de cântec. Nu mă așteptam să mă înjosească pe mine și, din câte am văzut în acel comentariu, a înjosit toată generația tânără. Sincer să spun, nu mă așteptam pentru că anul trecut de Revelion am stat împreună la filmări când am fost la Antena Stars. Chiar eram cu Georgiana Lobonț și cu Claudia și ne-a întrebat cum reușim să fim așa de activi pe rețelele de socializare. Ne-a zis că apreciază că suntem așa de activi. Chiar ne-a felicitat pentru tot ceea ce facem.  La o piesă cântată de el, m-a întrebat dacă îmi face plăcerea să vin să fiu acolo, lângă el, că s-ar bucura foarte tare. Am acceptat cu tot dragul, dar uite că s-a schimbat. Asta este. Eu voi încerca să îmi fac treaba așa cum pot și cum știu. Eu nu cânt pentru muzicanți. Eu am publicul meu, un public care mă iubește. Încerc să îi distrez așa cum știu și eu. Vreau să îi fac pe toți cei care sunt alături de mine să se simtă bine cu muzica mea. Și chiar dacă nu sunt pe placul unor oameni, eu mă bucur că am câteva milioane de oameni care mă apreciază și asta se vede în numărul de vizualizări de pe YouTube”, a spus Armin Nicoară pentru Fanatik.

Citeşte şi: Armin Nicoară a izbucnit în plâns la TV. Tatăl lui a reacţionat după ce a fost acuzat că l-a traumatizat pe artist: „Toate au fost glume”

Armin Nicoară a mai spus că e mândru de ceea ce poate realiza cu nașa sa, Georgiana Lobonț, și nu are nevoie de alți artiști în plus: „Eu nu am făcut să acaparez ceva. Cred că sunt destul de iubit în toată țara. Sincer, eu m-am luat după Salam. Doar eu și Salam avem un show aparte. Eu nu fac ceva să îi deranjez pe alții”.