Armin Nicoară, dezamăgit de Georgiana Lobonț. Tensiunile dintre cei doi, cauzate de o sumă de bani. ”Ne-a dat o mică țeapă. La ea s-a încheiat tot când e vorba de business”

Armin Nicoară a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut mai multe acuzații la adresa Georgianei Lobonț, nașa sa de cununie. Află în articol toate detaliile.

09 ian. 2024, 09:28

Armin Nicoară a avut de spus câteva lucruri la adresa Georgianei Lobonț, deși cei doi păreau că au o relație foarte bună.

Citește și Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut marele anunț despre copil: „Sper să am o sarcină ușoară”. Când ar urma să nască artista

Se pare, însă, că lucrurile nu stau chiar așa, iar artistul a dezvăluit, de fapt, ce tensiuni există între ei.

Primul inconvenient vine din faptul că aceasta nu i-a implicat și pe cei doi în concertul pe care l-a susținut de Crăciun, la Sala Palatului.

Acest lucru s-a întâmplat în contextul în care promisiunea a fost alta, spune Armin, iar soția sa a suferit extrem de mult din cauza acestui lucru.

„Toată lumea m-a întrebat de ce nu am fost la spectacolul ei, la nașa Georgiana Lobonț. Nu am fost pentru că ne-a dat o mică țeapă. Eu cu Georgiana trebuia să organizăm spectacol. După vreo trei săptămâni a picat spectacolul, văd că Georgiana organizase alt spectacol.

Am sunat-o și mi-a zis că îi pare rău, că face cu altcineva. Eu i-am spus: „Claudia, nu mă băga cu Georgiana că eu o știu pe Georgiana. În Viața particulară suntem familie, ne iubim, ne luăm în brațe, mergem în vacanțe. Viața de business la Georgiana s-a încheiat total. Când e vorba de bani la Georgiana…”, a mărturisit Armin Nicoară.

”Când e vorba de business…”

Armin Nicoară a continuat seria acuzațiilor și spune că vedeta i-ar mai datora și bani pe o piesă la care cei doi au lucrat împreună.

Chiar dacă investiția a fost una comună, artistul spune că nu a văzut niciodată profitul și că atunci când vine vorba de business, niciodată nu cade la o înțelegere cu nașa sa, cu care are o relație extraordinară în viața personală.

Citește și Armin Nicoară dă cărțile pe față cu privire la mariajul cu Claudia Puican: „E tristă, am pus-o eu să zâmbească să dea bine”

„Georgiana când e vorba de business are așa o ceva… nu știu să zic… să te facă. Am făcut o colaborare pentru o piesă cu ea, când a fost vorba de împărțeală, de bani, de toate cele, s-a pierdut.

Când am plătit videoclipul și toate cele a zis jumi-juma, facem videoclipul. Pe partea de business nu pot să cred, e distrugere, nu știu ce se întâmplă între noi. Chiar dacă nu-mi dai banii, hai să facem și pentru mine ceva”, a adăugat artistul, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.