Armin Nicoară şi Claudia Puican, nuntă pe stadion. Câţi invitaţi vor avea

Armin Nicoară şi Claudia Puican fac nuntă pe stadion. Chiar dacă relaţia lor a fost greu încercată, cei doi au rămas împreună şi acum vor să se căsătorească, iar evenimentul se anunţă a fi unul grandios, motiv pentru care au ales o locaţie unde să încapă aproximativ 1000 de invitaţi.

31 mai 2021, 16:46
Armin Nicoară şi Claudia Puican, nuntă pe stadion. Câţi invitaţi vor avea
Armin Nicoară şi Claudia Puican fac nuntă pe stadion

Armin Nicoară şi Claudia Puican, nuntă pe stadion. Claudia Puican a mărturisit că nunta loc va avea loc pe stadionul de fotbal. Cei doi artiști vor avea prezenți la eveniment 1.000 de invitați, motiv pentru care nunta va avea loc anul viitor, atunci când toate restricțiile în contextul pandemiei de coronavirus vor dispărea.

Dacă în ceea ce privește organizarea cununiei religioase îsi doresc o petrecere grandioasă, nu putem spune același lucru și despre cununia civilă, despre care artista a mărturisit că vrea să fie una restrânsă, în Turcia, unde să fie invitați doar cei mai apropiați oameni lor.

Citeşte şi: VIDEO Politicianul care a încasat o avere de la stat pe măşti de protecţie aruncă „avalanşă de bani” pe Florin Salam

Armin Nicoară şi Claudia Puican, nuntă pe stadion

Cu nunta e mai greu pentru că trebuie să invităm foarte multă lume. Am estimat undeva la peste 1000 de persoane. Vreau să fac nunta pe stadion pentru că nu am local. Nu am găsit o sală pentru așa multă lume”, a declarat Armin Nicoară.

Îmi doresc foarte mult să facem cununia civilă, dar acum avem foarte multe evenimente la care trebuie să fim prezenți. (…) Anul acesta îmi doresc să facem cununia civilă. Noi ne dorim foarte mult să avem o cununie civilă mai restrânsă în Turcia, dacă s-ar putea. Măcar o zi să mergem, așa pe fugă, să facem cununia acolo și după revenim la evenimente”, a completat Claudia Puican la Antena Stars.

Boala de care suferă Armin Nicoară

Celebrul saxofonist Armin Nicoară se luptă de ani de zile cu diabetul. El a mărturisit în fața întregii lumi momentele grele prin care a trecut, în special o comă diabetică. El a povestit că în momentul în care a aflat că are diabet, a simtțit că viața lui s-a încheiat și nu o accepta.

Pentru mine a fost gata. Simțeam că viața mea aici s-a încheiat. A fost un chin pentru mine, nu mai suportam durerea. Plângeam de fiecare dată când îmi făceam injecția cu insulină. Nu acceptam să fac ceea ce-mi zic doctorii. Am ajuns la un moment dat, în loc de patru infecții pe zi, să-mi fac una pe zi, una la două zile. De atunci au început complicațiile.

Când am ajuns la spital, eu nu mai eram. Eu am crezut că e un vis, cred că am plecat în lumea de dincolo.. M-am văzut pe patul de spital. Am văzut o lumină albă, era o imagine blurată, dar acolo a fost ultimea mea imagine, mi s-a tăiat de tot filmul”, a povestit Armin Nicoară la Teo Show.


loading...
Partenerii noștri