Aroganţa lui Pescobar după ce Taverna Racilor a fost închisă: Angajez foşti inspectori ANPC!

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a dat un inedit anunţ de angajare pe reţelele de socializare după ce a fost amendat, iar o parte din restaurante au fost închise temprar de ANPC.

25 sept. 2023, 15:12
Aroganţa lui Pescobar după ce Taverna Racilor a fost închisă: Angajez foşti inspectori ANPC!

Unul din cele mai cunoscute restaurante din Capitală, Taverna Racilor, a fost închis de comisarii ANPC. Ei au luat măsuri și în cazul restaurantului din Timișoara. ANPC a găsit aceleași nereguli în al doilea restaurant deținut de Pescobar, între care mâncare ținută în condiții precare sau cu o dată de expirare depășită, muște, grătare ruginite, alimente alterate și mizerie de nedescris.

În Restaurantul Taverna Racilor din Herăstrău, inspectorii ANPC au găsit mai multe nereguli, motiv pentru care s-a decis închiderea localului până când sunt remediate aceste probleme.

Restaurantele lui Pescobar, închise după o reclamaţie făcută de Nelson Mondialu: „Am făcut toxiinfecţie alimentară. Ăla nu e restaurant pentru oameni la costum, acolo intri şi dacă ai în picioare adidaşi de 39 de lei”

În Restaurantul Taverna Racilor din Herăstrău, inspectorii ANPC au găsit mai multe nereguli, motiv pentru care s-a decis închiderea localului până când sunt remediate aceste probleme.

După ce a acuzat un atac împotriva sa, după ce şi-a turnat cenuşă în cap, Pescobar a venit cu o nouă aroganţă în mediul online. „Creez 3 posturi noi in cadrul grupului Taverna Racilor ! Pe controlul calitatii, trasabilitatea marfurilor si procedurile de mentinere si gatire a produselor! Dorim sa angajam fosti inspectori ANPC caci acestia cunosc toate normativele europene, ca sa nu mai existe vreodată neclaritati in activitatea grupului Taverna Racilor! Va asteptam cu cv la adresa…”, a scris Pescobar pe Facebook

 

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a acuzat într-un clip video pe TikTok că este „executat în direct” şi „şantajat”, fără să spună exact cine sunt persoanele care exercită astfel de presiuni asupra sa. Totul după ce, comisarii ANPC i-au închis restaurantele Taverna Racilor din Herăstrău, Snagov şi Timişoara.

Pescobar a acuzat că „nu acceptă să dea bani niciunui partid politic” şi a anunţat, totodată, că nu va intra în politică. Horia Constantinescu, şeful ANPC, a răspuns acuzaţiilor lansate de patronul restaurantelor închise de subalternii săi pentru deficienţele grave găsite în timpul unor controale.

Pescobar, artificiul managerial prin care a făcut 10.000 de euro pe zi. Cum sfidează autorităţile cu un burger în foiţă de aur VIDEO
„În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică cu persoana la care faceţi referire, am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte.
Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme.

Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel ca multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu.