Aroganţa maximă a lui Adrian „Beleaua” Corduneanu, din puşcărie. Cum au reacţionat gardienii

Temutul interlop Adrian Corduneanu, alias "Beleaua", a intrat în vizorul gardienilor de la Penitenciarul Iaşi, după ce a făcut o aroganţă de zile mari.

07 iun. 2016, 08:27
Aroganţa maximă a lui Adrian „Beleaua” Corduneanu, din puşcărie. Cum au reacţionat gardienii

Ieri, surse din cadrul Penitenciarului de Maxim Siguranţă Iaşi au dezvăluit că celula în care este „cazat” celebrul interlop Adrian Corduneanu a fost percheziţionată centimetru cu centimetru, pentru a se descoperi dacă există vreun telefon mobil, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Dosar finalizat în timp record. „BELEAUA”, trimis în judecată pentru ŞANTAJ

Până a închiderea ediţiei, reprezentanţii penitenciarului nu au precizat dacă s-au găsit obiecte interzise asupra interlopului sau în celula acestuia, însă au explicat că percheziţia a fost organizată după ce au primit informaţii că Adrian Corduneanu este activ în spaţiul virtual.

Întrucât pagina web a interlopului este actualizată periodic, în ciuda faptului că proprietarul se află după gratii, gardienii vor să elucideze cine „zburdă” pe Internet: însuşi Adrian Corduneanu, sau cineva de afară, care postează în numele lui?

Citeşte şi Interceptări explozive în dosarul Cordunenilor. Cum torturează aceştia pentru a face rost de bani

Adrian Corduneanu şi un acolit al său au fost arestaţi în luna arpilie a acestui an, fiind acuzaţi de şantaj, port ilegal de arme albe şi vătămare corporală, după ce au înţepat cu cuţitul un afacerist care a refuzat să achite „taxă de şmecher”.