Aroganţă MAXIMĂ făcută de iubitul Biancăi Drăguşanu. „Ce înseamnă 1.000 de euro?”

Tristan Tate, englezul care a făcut-o pe Bianca Drăguşanu să-l uite pe Victor Slav, este prezentat drept milionar, dar averea sa este mai mult decât controversată.

29 iun. 2018, 17:16
Aroganţă MAXIMĂ făcută de iubitul Biancăi Drăguşanu. „Ce înseamnă 1.000 de euro?”

Tristan Tate şi fratele său, Andrew, au fost somaţi de autorităţile din Săcele, localitate unde cei doi au o firmă, să plătească dările către stat, scrie SpyNews.

Bianca Drăguşanu, CLIPE DE COŞMAR. Tristan Tate, umilit de 10 bărbaţi într-un club. „Au vărsat băutura pe ei şi i-au luat la mişto…”

Pe de altă parte, iubitul Biancău Drăguşanu a plătit o sumă considerabilă pentru a închiria o limuzină, cu care a mers de la Brașov până în Slovacia.

„Am decis să plec cu limuzina de la Brașov la Kosice, orașul meu preferat din Slovacia. Pentru cei care nu știu, am plătit 2200 de lei în avans și încă 2200 de lei după aceea, adică 4400 de lei în total. Asta înseamnă 1000 de euro. Ce înseamnă 1000 de euro? În țara în care sunt, înseamnă salariul pe 12 săptămâni, în țara în care mă duc înseamnă salariul pe 7 săptămâni. În UK e salariul pe trei săptămâni, dar pentru mine și pentru prietenul meu înseamnă doar un… taxi. La naiba cu companiile low cost. Am timp”, a scris Tristan Tate pe Instagram.