Arsenie Boca a profeţit destinul ROMÂNIEI! Vom fi invadaţi. Flăcările vor împiedica românii să vină acasă

Publicat: Marţi, 04 Noiembrie 2014 21:11 // Actualizat: Vineri, 07 Noiembrie 2014 11:49 // Sursa: romaniatv.net

Arsenie Boca a fost și încă este un mare mister pentru mulți dintre noi. Mormântul său adună mii de pelerini în fiecare an, martori ai minunilor pe care părintele le face.

Oamenii vorbesc despre faptele pe care Arsenie Boca le-a făcut și cu care a reușit să demonstreze astfel că este un sfânt. Se spune că era suficient să privească adânc în ochi un om și să-i spună care îi este menirea, ce păcate a făcut sau de ce boală suferă.

MINUNI ÎNFĂPTUITE de ARSENIE BOCA. Cum au scăpat două persoane de boli incurabile după o vizită la PRISLOP

Mai mult decât atât, părintele a profețit căderea comunismului din România, moartea lui Nicolea Ceașescu și chiar propria moarte.

„Îmi pare rău de voi că sunteți slăbiți în credință. Veți cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rau că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul! Să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcari", a profețit Arsenie Boca, potrivit a1.ro.

Citeşte şi PROFEŢIILE lui ARSENIE BOCA despre schimbarea care va ZDRUNCINA din temelii Biserica Catolică

Mai mult decât atât, acesta a spus că „într-o noapte, către ziuă, trei țări ne vor ocupa: Rusia, Bulgaria și Ungaria. Și pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc".

Sunt și credincioși care spun că au văzut minunile făcute de Arsenie Boca chiar și dincolo de moarte. În fiecare an, pe 28 noiembrie, mormântul părintelui de la Prislop se transformă într-un loc de pelerinaj pentru cei suferinzi. Sunt și oameni care spun că rugăciunile le-au fost ascultate, reușind astfel să scape de chinuri și suferințe. Alții vorbesc despre adevărate miracole și cazuri medicale vindecate, deși medicii nu mai aveau nicio speranță.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Arsenie Boca profeţie profetie arsenie boca
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 nov 12:11
Răspunde | Votează email -1 email
Vintila Elena
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
04 nov 23:04
...Mormântul său adună mii de pelerini în fiecare an, martori ai minunilor pe care părintele le face. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8351
RON
04 Aug
noapte 16 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H