ARSENIE BOCA le bagă bani în buzunare comercianţilor. Cum fac speculanţii bani profitând de credinţa oamenilor

Arsenie Boca ar urma să fie canonizat în curând, iar dacă BOR caută dovezi ale minunilor călugărului celui supranumit de mulţi "Sfântul Ardealului", ar putea începe să le caute în buzunarele afaceriştilor care au reuşit să facă bani frumoşi profitând de credinţa oamenilor.

16 oct. 2015, 12:56
ARSENIE BOCA le bagă bani în buzunare comercianţilor. Cum fac speculanţii bani profitând de credinţa oamenilor

Speculanţii care profită de credinţa românilor în Arsenie Boca vând de toate: de la magneţi pentru frigidere, tablouri „sfinţite” şi chiar portofele plimbate pe la mormânt. Toate au fost inventate pentru a băga teancuri de bani în buzunarele descurcăreţilor. Arsenie Boca face adevărate minuni financiare pentru cei care-i vând imaginea imprimată pe absolut orice. Nici melodiile cu sfântul Ardealului nu au întârziat să apară.

Pentru a-ţi cheltui banii cu gândul la Arsenie Boca nu mai e nevoie să dai fuga la Prislop, informează România TV. Afacerea a ajuns deja în Bucureşti, chiar pe rafturile unui hypermarket. Printre farfurii şi vaze pentru flori, se găsesc şi tablouri cu Arsenie Boca, pe care, evident, comerciantul le vinde ca pe pâinea caldă.

„Are şi autograf aici”, observă un potenţial client. Cumpărătorul evlavios află de pe spatele tabloului că are de a face cu un produs sfinţit.

Citeşte şi Un băiat deştept face mii de dolari din vânzarea de frunze. Ce face bărbatul de se umple de bani

„Nu ştiu cum a fost sfinţit tabloul. Poate aşa le-aua adus”, spune un angajat al hipermarket-ului în faţa camerei ascunse. Nici producătorul tablourilor nu e în stare să garanteze că produsele au trecut pe la mormântul lui Arsenie Boca. „Nu se poate demonstra că sunt sfinţite. Ori îl iei de bun, ori, dacă nu vă cred clienţii, să le ia ei să le ducă să le sfinţească. Aşa le spuneţi. Majoritatea oamenilor o iau de bună”, a spus producătorul. 

Un comerciant din Strehaia a dat lovitura cu magneţii pentru frigider imprimaţi cu chipul Sfântului Ardealului. „Se vând foarte mulţi. Am avut comenzi şi de cinci mii de bucăţi pe săptămână. Am avut un nesimţit, voia magnetul cu 60 de bani şi-l vindea cu patru lei. Orice se vinde cu Arsenie Boca. Puneţi chipul lui pe orice şi-l vindeţi”, a povestit omul de afaceri, spunând că magneţii nu sunt sfinţiţi. 

Citeşte şi Portofele ARSENIE BOCA. Un bărbat vinde pe Facebook portmonee „trase pe la racla sfântului părinte” FOTO

Fotografii cu Arsenie Boca se pot cumpăra şi pe stradă, la Arcul de Triumf, chiar în intersecţie. Şi pentru că banii obţinuţi din megaafacerea Arsenie Boca nu pot fi băgaţi pur şi simplu în buzunar, descurcăreţii vând pe site-urile de socializare portofele sfinţite la mormântul de la Prislop cu numai 160 de lei bucata.