Artist de 73 de ani, desfigurat când şi-a prezentat opera PERVERSĂ: A fost confundată cu altceva VIDEO

Paznicii unei galerii de artă au confundat creaţia un bătrân de 73 de ani cu o armă adevărată, motiv pentru care l-au atacat pe artist, provocându-i răni extrem de grave pe faţă. Sculptura prezenta un pistol de mari dimensiuni care avea penisuri din oţel în loc de gloanţe.

09 sept. 2013, 14:37

Bengt Andersson, un sculptor din Suedia, a ajuns la spital după ce a fost atacat de gardieni în timp ce voia să îşi prezinte ultima creaţie, în speranţa că va fi acceptată pentru expunere într-o cunoscută galerie de artă. Inedit este faptul că paznicul a confundat sculptura unui pistol cu gloanţe în formă de penisuri cu o armă adevărată, potrivit Mirror.

Citeşte şi Unul dintre cei mai bătrâni oameni din lume, ucis într-un schimb de focuri cu poliţia

Artistul a mersi la galeria „Rönnquist şi Rönnquist” să îşi prezinte arta, dar cei care asigurau securitatea securitatea tablourilor au crezut că bătrânul vrea să ameninţe un artist controversat pe nume Lars Vilks.

Am vrut doar să îmi arăt arta. Nici nu ştiam că Vilks era acolo. Nu aveam de unde să ştiu„, a declarat bătrânul deranjat de incident.

Gărzile se aflau în galerie pentru a-l apăra pe Lars, bărbatul care a primit numeroase ameninţări cu moartea după ce l-a desenat pe profetul Mohamed având corpul unui câine în anul 2007.

Citeşte şi Povestea POLIŢISTULUI TRĂDAT de propriul tată. A ajuns la închisoare după un gest NESĂBUIT FOTO

După bătaie, el a fost târât din galerie, dus la spital, iar apoi a petrecut cinci ore într-o celulă. Într-un sfârşit, el a depus o plângere împotriva violenţei excesive, dar gărzile de corp au primit sprijin din partea poliţiei locale.