Artist mort la 36 de ani, fanii sunt stupefiaţi. Vedeta tocmai se operase în Germania

Doliu în lumea muzicală, starul pop iranian Behnam Safavi încetând din viaţă luni, la vârsta de 36 de ani. De aproape ăpatru ani el se lupta cu o formă de cancer la creier.

14 mai 2019, 09:39

Behnam Safavi a murit la Milad Hospital, cel mai mare spital din Iran, situat în capitala ţării, Teheran. Încă din 2015 el se lupta cu o formă de cancer la creier, iar în iulie 2015 fusese operat cu succes, astfel că doar câteva luni mai târziu, pe 9 octombrie, a putut ţine un concert, chiar dacă aşezat în scaun.

Boala a revenit însă, iar în iunie 2017 Behnam Safavi se pregătea de o nouă operaţie, de data aceasta în Germania, intervenţia fiind efectuată la Hanovra.

Behnam Safavi s-a născut pe 15 iulie 1982, la Shiraz, şi din copilărie a avut tangenţe cu muzica, învăţând să cânte la pian. Primul album, My Love, l-a lansat în 2009, iar în scurt timp a devenit unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi pop iranieni, cu numeroase concerte în ţară şi străinătate. El avea numeroşi fani, care acum îi plâng moartea pe reţelele de socializare.