Artista Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. „Viata a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați!”, a scris în mesajul de adio

Simona Săndulescu, o cunoscută artistă din Bucureşti, a fost găsit moartă, noaptea trecută, în Lacul Morii. Înainte de după ce a lăsat un mesaj de adio pe Facebook.

06 aug. 2022, 16:14
Artista Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. „Viata a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați!”, a scris în mesajul de adio

O artista a fost găsita înecată în Lacul Morii din Bucureşti, la putin timp după ce a lasat un mesaj de adio pe Facebook. Este vorba de Simona Săndulescu.

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc! Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați!

Dragul meu  ….. , tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite….Draga mea …. , te rog să îi transmiți!”, este ultimul mesaj al artistei.

Cei care nu îi erau prieteni au crezut că e o glumă, cei care o cunoșteau știau despre nefericirea artistei. Femeia nu era la primul gand de acest gen. Mai amenintase ca se sinucide in repetate randuri, ba chiar a transmis si un mesaj tatalui ei prin care i-a spus ca vrea sa incheie socotelile cu viata, insa nimeni nu a crezut ca va merge pana la capat.

Sâmbătă a mers cu masina in zona Lacului Morii. A abandonat autoturismul şi telefonul si s-a dus spre moarte.

Un apel la 112 a fost făcut de doi tineri care se aflau în trecere și a văzut-o în apă. Dar era deja prea târziu pentru ea. Femeia murise deja când au ajuns salvatorii. O prietenă de ale sale alertase poliția când a văzut postarea cutremurătoare, dar și acest apel era tardiv.

„La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată.

La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri – scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă.

Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul”, a transmis Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Bărbat găsit mort în lacul Herăstrău din Capitală. Uluitor ce a făcut în ultimele clipe din viaţă

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Simona Săndulescu a iubit un bărbat care nu și-ar mai fi dorit o relație cu ea. Apropiații știau de supărarea artistei, însă în ultimele zile părea că viața îi surâde din nou. A cântat într-un local alături de un bărbat și a primit ropote de aplauze din sală. Părea fericită, iar asta îl liniștise pe tatăl ei care o mai convinsese de câteva ori să nu renunțe la viață. Cu atât mai mult cu cât colegii alături de care cânta o iubeau pe Simona Săndulescu. O considerau o colegă de nădejde și un profesionist al muzicii clasice.

Simona Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. Avea zeci de ani de experiență ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii George Enescu”.