Artişti celebri au plantat zeci de copaci în Parcul Lumea Copiilor din Capitală

Connect-R, Bodo şi Alexandra Ungureanu au fost câţiva dintre artiştii care au plantat miercuri 120 de puieţi de copaci în Parcul Lumea Copiilor din Capitală, pentru a-i conştientiza pe români asupra necesităţii sădirii de arbori.

20 nov. 2013, 14:21
Artişti celebri au plantat zeci de copaci în Parcul Lumea Copiilor din Capitală

Alţi artişti care au participat la acţiune au fost Cosmin Mustaţă, cunoscut sub numele de Keo, Alin Călinescu, Gheorghe Gheorghiu, Octavian Călugăru, alias Tavi Colen, cărora li s-a alăturat şi prezentatorul Cătălin Măruţă.

„Împreună cu artiştii cu care am mers în turneul Mix Music Evo am hotărât să plantăm un copac. Puieţii de arbori sădiţi reprezintă stejari, tei şi platani. Vreau să conştientizăm populaţia asupra necesităţii de a planta arbori’, a declarat şeful Mix Music, Marius Gavrilă, pentru Agerpres.

CITEŞTE ŞI Cea mai mare instalaţie de Crăciun din lume s-a aprins la Bucureşti

La rândul său, edilul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a menţionat că orice fel de astfel de acţiune este în beneficiul tuturor, având drept rezultat împrospătarea aerului.

El a mărturisit că ar planta copaci de dimineaţa până seara.

Arborii rămân, panseluţele se duc la câteva luni. Acesta a fost şi principiul meu, de aceea în intersecţiile din sectorul 4 sunt copaci şi nu panseluţe„, a explicat edilul.