Artistul Dumitru Fărcaş şi-a recuperat, marţi, taragotul pe care hoţii i l-au furat în Capitală VIDEO

Artistul Dumitru Fărcaş - emoţii şi lacrimi de fericire. Marţi dimineaţă, maestrul şi-a recuperat instrumentul de suflet, taragotul pe care hoţii i l-au furat în weekend din faţa Ateneului Român. După mai bine de trei zile de coşmar, artistul cântă din nou la "bătrânul", aşa cum îşi numeşte la taragotul vechi de 100 de ani.

03 iun. 2014, 06:22
Artistul Dumitru Fărcaş şi-a recuperat, marţi, taragotul pe care hoţii i l-au furat în Capitală VIDEO

Mi-a luat parte din suflet şi din inimă, dar uite că m-a ajutat Cel de Sus şi cei care au participat emoţional să ajungă, din nou, în mâinile mele. Vorba lui Păunescu: este de aur, dar în mâinile lui Fărcaş„, a declarat la România TV Dumitru Fărcaş.

Instrumentul de suflet al maestrului a fost furat în weekend, din faţa Ateneului Naţional. A fost găsit pe o bancă de un trecător.

Un poliţist din Capitală a fost cel care l-a dus la Cluj, cu trenul. Agentul a spus că nu a închis un ochi toată noaptea, ca să fie sigur că taragotul ajunge la maestrul Fărcaş. „L-am predat! Dânsul l-a recunoscut, este marea lui dragoste. Misiunea mea s-a terminat aici„, a declart poliţistul Mihai Burluş.

În semn de mulţumire, poliţiştii au primit CD-uri şi cărţi cu autograful artistului.

Instrumentul de suflet al lui Dumitru Fărcaş este vechi de 100 de ani, iar artistul îl are de mai bine de jumătate de veac.