Aşa arată soţia actorului care a jucat numai alături de bombe sexy în filme. FOTO

Pierce Brosnan are numai cuvinte de lauda la adresa celei de-a treia sotii, Keely. Aceasta l-a sustinut in momentele grele, cand actorul isi revenea dupa moartea celei de-a doua sotii, Cassandra Harris.

18 oct. 2014, 19:36

Starul din „GoldenEye” a renuntat pentru o vreme la cariera, pentru a avea grija de Cassie, cand a aflat ca aceasta suferea de cancer ovarian. In cele din urma, in 1991, Cassie s-a predat in fata bolii, iar actorul a fost devastat.

Keely Shaye Smith (jurnalista, autoare si gazda de show-uri TV) i-a fost mereu alaturi si i-a inteles sentimentele pentru Cassandra, spune Pierce Brosnan, asa ca cei doi au devenit foarte apropiati, iar in 2001 si-au unit destinele.

Pierce Brosnan: Femeile sunt cu adevărat sexy după 35 de ani

Vorbim despre Cassie. Sunt binecuvantat ca am cunoscut-o pe sotia mea, Keely, care a fost mereu buna si a dat dovada de multa compasiune. Cassie este mereu evocata cu multa dragoste, iar Keely a avut grija sa fie asa. Am avut noroc, am avut mare noroc sa gasesc asa o partenera„, declara el intr-un interviu.

Este greu sa ai de-a face cu aceasta boala. Sa vezi pe cineva suferind timp de 4 ani, iar cand vine momentul, sa te simti usurat ca nu mai vezi atata suferinta. Este greu sa vorbesti cu cineva despre moarte, dar intr-o zi mi-a spus: ‘Nu mi-e prea bine’. Ne-am tinut in brate si am plans si am baut o cana cu ceai. Problemele se rezolva mai usor cand bei o cana cu ceai si incepi sa-ti stabilesti prioritatile in viata„, a adaugat el.

Keely are 51 de ani, este cu 10 ani mai tanara decat celebrul actor si, dupa doua sarcini, nu se mai poate lauda cu o silueta de vis. Ceea ce nu pare sa-l deranjeze pe Pierce Brosnan, mai interesat sa aiba langa el o persoana care il intelege si nu neaparat un fotomodel.

Pierce Brosnan, de nerecunoscut: Ce look a adoptat fostul interpret al personajului James Bond FOTO