AŞA CEVA NU S-A MAI AUZIT în România. Un cocoş „GAY” cloceşte ouă

Un cocoş de talie mică dintr-o gospodărie din comuna Gugeşti, a căzut peste noapte cloşcă, ceea ce i-a uimit pe proprietari. Povestea cocoşului care stă cloşcă pe cuibar şi vrea să devină "mămică" pentru puişori îşi are rădăcinile undeva pe la început de mai.

19 iun. 2014, 09:21

Ilie Gavrilă, proprietarul cocoşului, a văzut că orătania din curtea sa dă roată cuibarului şi vrea cu tot dinadinsul să cadă cloşcă, cum se spune la ţară, scrie monitorulvn.ro.

Citeşte şi Un cocoş amuzant a scăpat de CUPTOR după ce a început să se creadă PINGUIN: Nu pot să îl omor VIDEO

Gospodarul a crezut, la început, că acest cocoş de talie mică doar se învârte pe lângă puicuţe, pe care vrea să le impresioneze. „Din luna mai am văzut că se tot învârtea pe lângă cuibarul unde erau puiculiţele. A stat cocoşul o perioadă pe lângă ele şi nu a mai vrut să plece, s-a urcat el în cuibar. L-am lăsat cam vreo două-trei săptămâni, dar seara se dădea jos de pe cuibar, nu rămânea la clocit. Când am văzut că a căzut cloşcă i-am pus şi ouă. De atunci, are o săptămână şi jumătate şi cloceşte continuu. Se dă jos, bea apă se urcă la loc pe cuibar. Face precum cloşca şi duminica cealaltă trebuie să scoată pui. Are şapte ouă şi i le-am pus mai mult din curiozitate, să văd ce va fi. Noi avem pui suficienţi, dar am fost curios să văd dacă un cocoş poate să scoată pui”, a spus Ilie Gavrilă, uimit de cocoșul din bătătură.

„Cocoşul este gay”

Soția lui Ilie Gavrilă, Jenica, este de părere că orătania ar fi gay și de asta calcă și puicuțele și stă și cloșcă. „Noi am zis că nu se poate, acesta e anormal, e gay. Ne-am uitat la el, am făcut glume pe seama lui. I-am făcut poze să le avem, să rămână ca amintire. Când am văzut că mai calcă şi puicuţele, am zis că ăsta vrea să aibă şi viaţă bună, dar vrea să fie şi cloşcă. El mai calcă şi găinile mari şi mi le-a cam corcit şi nu prea îmi convine. Noi de frumuseţe l-am ţinut, că este tare frumos. Când m-am dus, acum într-o zi, la cuibarul lui erau toate. Și puicile, şi pisicile, şi cocoşul, erau toţi într-o ladă”, a spus Jenica Gavrilă.

Citeşte şi Curcanul care a căzut CLOŞCĂ: Bobi CLOCEŞTE ouă şi a scos deja OPT PUI VIDEO

Femeia spune că mama sa, Ruxandra Grosu, care are 81 de ani, crede că povestea cu cocoșul cloșcă ar fi un semn rău. „Mama mea, Ruxandra Grosu, care are 81 de ani, zice tot timpul că acesta nu e ceva normal. Mamă, nu e de bună, nu e timp bun. Zice că ceva, cineva se va întâmpla şi nu de bine. Cică e semn rău la casă. Când a auzit prima dată a sărit ca arsă, cum să fie cocoşul cloşcă! A zis că poate îi trece. Nu e a bună, dar semne de la Dumnezeu sunt tot timpul. Noi credem că e ceva normal şi că nu e niciun fel de nenorocire”, a mai spus Jenica Gavrilă.