ASA, comunicat OFICIAL după ce a rămas DEFINITIV cu conturile BLOCATE

ASA Târgu Mureş a primit, luni, o lovitură dură din partea Curţii de Apel, care a decis să menţină blocarea conturilor în cazul vicecampioanei României.

20 iul. 2015, 09:58
ASA, comunicat OFICIAL după ce a rămas DEFINITIV cu conturile BLOCATE

Intr-o comunicat de presa emis pe site-ul clubului, ASA ii asigura pe suporteri ca va face tot ce se poate pentru a achita salariile si a ramane in Liga I:

„În pofida rezultatelor bune obținute pe teren, în competiția sportivă, clubul ASA Tîrgu Mureș se vede pus în situația dificilă de a informa opinia publică despre faptul că recursul înaintat de asociație pentru deblocarea conturilor a fost respins.

Citeşte şi ŞOC în LIGA 1: Conturile ASA Târgu Mureş rămân BLOCATE. Decizia instanţei este DEFINITIVĂ

Conducerea clubului ASA Tîrgu Mureș nu comentează în nici un fel decizia instanței, dar îi asigură deopotrivă pe suporteri și sportivi că va face toate demersurile pentru achitarea salariilor și menținerea echipei în Liga I.

După prima Supercupă din istoria fotbalului tîrgumureșean și după 40 de ani de speranțe, ASA Tîrgu Mureș este aproape de grupele Cupelor Europene.

ASA Tîrgu Mureș continuă lupta, ASA Tîrgu Mureș nu se desființează.

Invităm suporterii și pe toți cei care cred în echipa noastră, acum mai mult ca niciodată, să fie alături de acest simbol al orașului – ASA Tîrgu Mureș.

Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece cu toții, împreună, și peste această încercare grea. Hai ASA! Hai Tîrgu Mureș!”.