Aşa realizezi machiajul de păpuşă Barbie

Anul acesta trend-ul dicteaza o explozie de culoare in tot ceea ce inseamna frumusete feminina. Inevitabil acest lucru presupune si realizarea unui machiaj care sa fie in ton cu moda.

11 oct. 2014, 07:33
Aşa realizezi machiajul de păpuşă Barbie

Nu in zadar se pune accent maxim pe culorile vii, avand in vedere ca in ultimii ani intregul val de moda a dus catre pastel si catre culori din cele mai reci. Asa ca in cele ce urmeaza va vom prezenta cum puteti realiza un machiaj plin de culoare, intitulat machiajul de papusa Barbie.

Dupa cum ii spune si numele, acest machiaj se realizeaza folosind farduri de culori stridente, predominand albastrul si rozul. Nici buzele nu scapa prea usor, pentru pictarea lor fiind folosit ruj de culoare roz deschis si un glos gros care sa il scoata in evidenta.

Pentru machierea fete, este nevoie sa aveti la dispozitie o trusa cu cele mai colorate farduri si un fond de ten destul de inchis pentru realizarea unui contrast puternic.

Nu ramane decat sa urmati pasii din videoclipul de mai jos intocmai, pentru a ajunge sa aratati ca o adevarata papusa. Pentru un efect si mai mare, puteti accesoriza tinuta cu cercei lungi si bentite cu fundita.

VIDEO EXPLICATIV, pe lyla.ro