Aşa tată, aşa fiu. Enzo Zidane a debutat spectaculos la echipa a doua a lui Real Madrid VIDEO

Enzo Zidane, fiul cel mare al fostului fotbalist francez Zinedine Zidane, a debutat oficial la echipa de rezerve a clubului Real Madrid, antrenată chiar de celebrul său tată, fiind introdus în joc în cursul unui meci din liga a 3-a spaniolă, Segunda B.

17 nov. 2014, 11:30
Aşa tată, aşa fiu. Enzo Zidane a debutat spectaculos la echipa a doua a lui Real Madrid VIDEO

Enzo Zidane, în vârstă de 19 ani, care evoluează de obicei pentru Real Madrid C, a fost convocat în premieră la Real Madrid Castilla, echipa secundă a clubului din capitala Spaniei, din cauza numeroaselor absenţe legate de selecţionatele naţionale. Sub comanda tatălui său, Enzo Zidane a intrat pe teren în minutul 88 al partidei câştigate de madrileni pe teren propriu, cu 2-1, în faţa formaţiei UB Conquense.

Citeşte şi Aşchia nu sare departe de trunchi. Foarte nervos, fiul lui Zidane a fost eliminat în minutul 9 VIDEO

Acest debut la Real Madrid Castilla recompensează progresul logic al celui mai mare dintre cei patru fii ai lui Zinedine Zidane. Enzo a debutat la Real în 2004, la echipa de copii a clubului madrilen, într-o perioadă în care tatăl său evolua în tricoul lui Real (2001-2006). Tânărul mijlocaş ofensiv, care are dublă cetăţenie – franceză şi spaniolă -, a fost deja convocat la selecţionata Under 19 a Franţei. Fraţii săi mai mici, Luca (16 ani), Theo (12 ani) şi Elyaz (8 ani) joacă de asemenea la echipele de copii şi juniori ale clubului Real Madrid.

Vezi şi Zidane a rămas la fel încântător. A marcat un gol şi a dat o bară într-un meci caritabil VIDEO

La sfârşitul lunii octombrie, Federaţia spaniolă de fotbal l-a suspendat pentru trei luni pe Zinedine Zidane din funcţia de antrenor al lui Real Madrid Castilla, considerând că acesta nu deţine diploma necesară, sancţiune ridicată provizoriu de Tribunalul administrativ pentru sport din Spania, care urmează să analizeze recursul înaintat de francez.