Asasinarea lui Boris Nemţov, surprinsă de camerele de supraveghere. Imaginile au fost făcute publice VIDEO

Televiziunea rusă a difuzat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere vineri seara, de la asasinarea fostului vicepremier rus Boris Nemţov. Filmarea este făcută însă de departe, iar imaginile de proastă calitate.

01 mart. 2015, 07:52
Asasinarea lui Boris Nemţov, surprinsă de camerele de supraveghere. Imaginile au fost făcute publice VIDEO

În jurul orei 23:15 o maşină s-a apropiat de ei, cineva a tras mai multe focuri de armă, patru dintre gloanţe lovindu-l în spate pe Boris Nemţov şi provocându-i moartea„, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Inter rus, Elena Alexeeva, pentru canalul de televiziune Rossiya 24.

Citeşte şi Noi detalii în cazul asasinării lui Boris Nemţov, opozantul lui Putin. Poliţiştii au găsit maşina ucigaşilor

Declaraţia acesteia pare să fie confirmată de imaginile difuzate de un alt post tv rus, TVC. Această televiune moscovită a pus mâna pe ceea ce pare a fi filmul asasinării lui Boris Nemţov, pe film aflându-se înregistrările din intervalul orar 23:15-23:45. O cameră de supraveghere aflată însă la mare distanţă a captat ceea ce este prezentat ca fiind filmul asasinatului.

Din imagini reiese că politicianul a fost ucis la ora locală 23.31, iar poliţia a ajuns la faţa locului 10 minute mai târziu.