Ascultă-ţi sufletul! Situaţii pe care să nu le ignori

Cand oamenii spun ca isi asculta instinctele inseamna ca se lasa ghidati de propria intuitie atunci cand iau o decizie. Toata lumea poseda aceasta abilitate innascuta de a-si asculta vocea interioara care ii avertizeaza sa nu faca un anumit lucru, ori visul de copil ar putea insemna o cariera plina de impliniri atunci cand ajunge la maturitate. Este esential ca oamenii sa-si descifreze ceea ce le spun instinctele cand se afla intr-o anumita situatie, nodul in stomac, o epuizare brusca ori dorinta puternica de a oferi un ajutor persoanei din apropiere ar putea insemna mult mai mult decat crezi. Iata 5 instincte pe care sa nu le ignori.

11 iun. 2015, 19:44
Ascultă-ţi sufletul! Situaţii pe care să nu le ignori

Nu ma simt bine

Daca ceva din corpul tau nu se simte bine ar trebui sa pleci urechea spre acest sentiment inainte de a fi prea tarziu. Multi oameni ignora aceste semnale subtile transmise de organismele lor si sfarsesc trezindu-se in fata cu probleme mult mai mari decat ar fi crezut la inceput. Corpul tau stie in mod instinctiv cand ceva nu este in regula si acele semnale de avertizare iti transmit ca trebuie sa cercetezi mai adanc lucrurile pentru a afla ce incearca intuitia sa-ti spuna. Nu ezita niciodata sa treci la actiune daca ai acest sentiment – corpul uman comunica cu noi surprinzator de des prin puterea intuitiei.

In acelasi timp, fii atent cum te simti de fiecare data cand interactionezi cu cineva. De simti secatuit, anxios ori depresiv? Aceste sentimente ies la suprafata cum un motiv – prin ascultarea intuitiei vei descoperi care sunt persoanele din viata ta care iti fura energia si care te energizeaza.

Intuitia iti vorbeste prin diverse cai, asa ca niciodata nu ignora aceste sentimente, indiferent de cat de subtile sunt.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro