Asemănarea dintre această PISICĂ şi Charlie Chaplin este uimitoare

O pisică găsită pe străzile din Cambridge seamănă foarte mult cu Charlie Chaplin. Pisica, numită Charlie, a participat la o şedinţă foto în care poartă o pălărie asemănătoare marelui actor. Îngrijitorii speră în acest mod să îi găsească un stăpân până la Crăciun. 

19 dec. 2012, 16:56

Dacă pisica care seamănă cu Hitler este deja cunoscută, un adăpost de animale din Anglia a găsit şi varianta „pisicească” a lui Charlie Chaplin. Potrivit Daily Mail, pisica seamănă foarte mult cu faimosul actor. Ea a fost părăsită de stăpâni pentru că nu era „de rasă”.

În şedinţa foto imaginea a fost completată de o mică pălărie pentru a întări asemănarea cu cea mai importantă vedetă a comediei mute. Îngrijitorii spun că pisoiul este la fel de amuzant ca şi marele actor, primind porecla de „micul vagabond pufos”, după cel mai important film al lui Charlei Chaplin, „Vagabondul”. 

Nu numai că are o mustaţă mică şi neagră, dar privirea blândă şi modul amuzant în care îşi ţine picioarele îi face pe cei care o privesc să se ducă cu gândul la Chaplin. Îngrijitorii vor să îi găsească cât mai repede un cămin şi de aceea au apelat la ajutorul unui ziar pentru a face cunoscută această felină inedită.