Asfaltare în bătaie de joc: Apa de pe stradă se scurge în casele oamenilor, în Curtea de Argeş

Lucrări prost făcute, bani pierduţi. 30 de proprietari din Curtea de Argeş sunt supăraţi că atunci când plouă, toată apa le intră în curţi. În urma asfaltării, strada a rămas cu jumătate de metru mai înaltă decât gospodăriile oamenilor. Oamenii au făcut reclamaţii, însă fără nicun rezultat.

03 iun. 2013, 10:51
Asfaltare în bătaie de joc: Apa de pe stradă se scurge în casele oamenilor, în Curtea de Argeş

Asfaltarea străzii nu le-a adus nicio bucurie oamenilor care locuiesc pe Strada Barajului. Şoseaua a fost înălţată cu 50 de centimetri deasupra terenurilor pe care se află casele. Ca urmare, orice ploaie aduce apa în curţi şi în locuinţe.

Toate demersurile făcute la primărie, proiectant şi constructor pentru oprirea lucrărilor nu au avut niciun rezultat. Ba mai mult, oamenii au fost luaţi peste picior.

Autorităţile susţin că vor remedia situaţia.

„Proiectul a fost făcut în 2009 şi au mai apărut între timp şi o serie întreagă de fenomene care au influenţat şi care se vor rezolva în timpul execuţiilor (…) Se vor face dispoziţii de şantier suplimntare”, a declarat Nicolae Diaconu, primarul din Curtea de Argeş.

Pe de altă parte, firma care execută lucrarea spune că nu se abate de la proiect şi, abia după ce termină de asfaltat strada, va căuta o soluţie şi pentru problema oamenilor.