ASIA EXPRESS 10 MARTIE 2020. Eliminare surpriză, nimeni nu se aştepta! Şoc pentru fani!

ASIA EXPRESS 10 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Alex Velea și Mario Fresh și-au luat la revedere de la colegii din competiție, iar primul gând al lui Velea, după eliminarea din Asia Express, a fost la Antonia.

10 mart. 2020, 13:15

UPDATE; Echipa formată din Alex Velea și Mario Fresh a fost eliminată din competiție. Sezonul 3 Asia Express a ajuns la final pentru ei, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă, iar ancora a fost una roșie.

După cea de-a patra etapă din Drumul Comorilor, desfășurată în Filipine, încă o echipă părăsește Asia Express. Alex Velea și Mario Fresh sunt cel de-al doilea cuplu de vedete eliminat, după Nico și Andra.

ASIA EXPRESS 10 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Speak și Ștefania au câștigat din nou imunitatea și înregistrează încă o victorie importantă în parcursul lor din sezonul 3 Asia Express. După curse contra cronometru, provocări dure și nervi întinși la maximum, cei doi concurenți vor avea parte de o binemeritată pauză.

Cea de-a doua imunitate a etapei a patra din Asia Express a fost obținută pe Speak și Ștefania. Cei doi se alătură echipei formate din Sorin Bontea și Răzvan Fodor, primii deveniți imuni.

Echipa Speak și Ștefania se salvează câștigând imunitatea și nu va putea fi votată în cursa pentru ultima șansă. Ultimele două cupluri din clasament, precum și cei aleși prin vot majoritar vor intra în cursa pentru ultima șansă, ce ar putea să aducă cea de-a doua eliminare din sezonul 3 Asia Express. Prima echipă care a ieșit din concurs a fost formată din Nico și Andra.

ASIA EXPRESS 10 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Cursa pentru ultima șansă ar putea opri drumul în competiție pentru o echipă. Ziua de bilanț a etapei cu numărul patru începe în seara aceasta, de la 20:00, pe Antena 1. Cursa pentru ultima șansă ar putea opri drumul în competiție al unei echipe, în funcție de culoarea ancorei din cutia securizată dezvăluită la finalul serii. Misiunea vedetelor va presupune să organizeze petreceri de copii, iar vestea îi va lua prin surprindere: „Mi se pare peste mână pentru noi. Am crezut că în cursa pentru ultima șansă ai nevoie de forță, dar azi trebuie folosite alte calități față de ce ne așteptam”.

ASIA EXPRESS 10 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. 

Așa se face că toate misiunile vor avea de-a face cu o zi de naștere a unui copil, iar probele le vor testa concurenților rând pe rând atenția, rapiditatea, dar și dexteritatea. Într-una dintre provocările serii, vedetele trebuie să convingă 10 oameni de pe o listă să urce cu ei într-un jeepney, ca mai apoi să îi transporte la aniversarea pe care o pregătesc: „Cum convingem noi acum niște necunoscuți să meargă cu alți doi necunoscuți spre o destinație pe care nu o cunosc?!”. Mai mult decât atât, vedetele trebuie să se asigure că toți pasagerii vor rămâne cu ei până la finalul cursei, căci orice persoană pe care o vor pierde pe drum, va trebui înlocuită automat.

ASIA EXPRESS 10 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. „Ăștia doi” sunt periculoși, nu glumă! Radu şi Abagiu au câștigat încă o amuletă: „Am crezut că o să rămân orb după proba asta”

Vedetele s-au luptat cot la cot pentru a se califica la jocul de amuletă din capitala filipineză a surfului. Primele două cupluri ajunse la Gina Pistol, care au intrat în proba pentru avantaj și suma de 1.000 euro, au fost Radu şi Abagiu şi Alina şi Carmen!

Amuleta a fost câştigată de băieţi, care dovedesc din nou că formează una dintre cele mai puternice echipe din sezonul 3 Asia Express.

1.000 de euro plus un avantaj la următoarea cursă, asta și-au însușit Alex Abagiu și Radu, după ce în ultima provocare au ajuns ultimii. Motivul? Au avut un handicap, căpătat după ce ancora verde i-a salvat de la eliminare.

Ristei, flirt cu Carmen Grebenișan

Deși de la începutul competiției au lăsat să se vadă doar animozități între ei, iată că situația s-a schimbat. Dacă până acum Ristei avea numai replici tăioase la adresa echipei blonde, cântărețul a strigat strategia. La un moment dat, într-un moment în care erau puși să nominalizeze, Ristei a făcut o declarație surprinzătoare. „Blondele pot pleca pe locul trei. Știti cum stă situația. Eu am un frate însurat, Carmen are o prietenă măritată, așa că rămânem doar noi doi liberi”, a spus Florin Ristei la Asia Express.

ASIA EXPRESS 10 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Detalii uluitoare din culisele Asia Express. Ce s-a întâmplat cu Sorin Bontea și Răzvan Fodor

Le-a fost foame, le-a fost sete, au dormit pe te-miri-unde, au fost nevoiți să cerșească mâncare și adăpost dar au scăpat cu bine din show-ul Asia Express. S-au întors acasă de mai mult de trei luni, au experiență în plus și foarte multe kilograme în minus.

Primele două cupluri ajunse la Gina Pistol, care au intrat în proba pentru avantaj și suma de 1.000 euro, au fost Radu şi Abagiu şi Alina şi Carmen!

 Amuleta a fost câştigată de băieţi, care dovedesc din nou că formează una dintre cele mai puternice echipe din sezonul 3 Asia Express.

1.000 de euro plus un avantaj la următoarea cursă, asta și-au însușit Alex Abagiu și Radu, după ce în ultima provocare au ajuns ultimii. Motivul? Au avut un handicap, căpătat după ce ancora verde i-a salvat de la eliminare.

În condițiile astea, e de la sine înțeles că participanții au dat jos câteva kilograme în perioada asta. Adda, de exemplu, a slăbit 12 kilograme și spune că se simte foarte bine și e mult mai activă.

Nici Răzvan Fodor nnu se simte mai bine, cu 8 kile date jos. La fel a slăbit și chef Sorin Bontea, iar Speak, care a venit în competiție alături de iubita lui, Ștefania, a slăbit 5 kilograme din pricina condițiilor înfruntate. Și Maria Buză data jos 5 kilograme.

În momentul de față, Sorin Bontea și Răzvan Fodor formează una dintre cele mai puternice echipe din competiția Asia Express 3. Au câștigat imunitatea și se bucură de răsfăț, însă aceasta este o excepție care nu definește întreaga perioadă petrecută în Filipine și Taiwan. Chef Bontea a povestit în cadrul unui interviu apărut în revista VIVA! de februarie despre viața în Asia Express 3 și dificultățile trăite acolo și care i-au marcat viața.

Una dintre cele mai mari probleme din Asia Express 3, pentru toți concurenții, dar mai ales pentru un Chef, a reprezentat-o mâncarea. Puțină și, în mare parte, proastă și total diferită de cea de acasă, mâncarea din Asia le-a dat de furcă tuturor vedetelor. Atât de marcați au fost de perioadele de înfometare de acolo, încât au ajuns să prețuiască o supă la plic și și-au promis că nu vor mai lăsa niciodată mâncare în farfurie la restaurant.

Obișnuit cu preparate sofisticate și delicatese, Chef Bontea a „savurat’ în Asia, cu mare poftă, orezul. Mult orez, mai mult decât a mâncat în toată viața lui. Atât de mult, încât s-a întors acasă cu nouă kilograme mai puțin.

„În Asia am mâncat ce mi s-a dat. După o zi de alergat și făcut tot felul de misiuni, nu eram prea pretențios atunci când ajungeam în casa unor localnici. Ce pot să vă spun e că am mâncat mult orez. Am ținut practic o cură cu orez. M-a ajut, ce să zic, m-am întors mai slab cu nouă kilograme. Despre cât a fost de greu, nu îmi găsesc încă cuvintele care să exprime tot ce am trăit acolo, cred că o să le mai caut o perioadă…’, ne-a declarat Sorin Bontea.

Sorin admite că Asia Express 3 a fost una dintre cele mai grele experiențe din viața lui, însă la fel de frumoasă. S-ar mai întoarce acolo, însă ca turist. Cel mai mare câștig, însă, rămâne Răzvan Fodor, pe care este convins că îl va ține aproape toată viața.

ASIA EXPRESS 10 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Velea şi Mario, şocaţi de condiţiile de cazare: „Vrei la toaletă, n-ai cum să tragi apa! Vrei să te speli pe mâini, nu e robinet!”

Deși au ajuns ceva în cea de-a patra provocare din Asia Express, sezonul 3, în Filipine, Alex Velea și Mario nu contenesc să se mire de felul în care trăiesc localnicii.

În căutarea unui loc de dormit, cei doi au dat peste o casă în care condițiile nu erau nici măcar… umane.

Alex Velea a izbucnit instant: „Vrei la toaletă, n-ai cum să tragi apa! Vrei să te speli pe mâini, nu e robinet!”

Cum trăiesc oamenii ăștia aici, s-a întrebat și Mario, care are ceva probleme de sănătate.

„Cred că asta a fost momentul în care mi-am făcut realmente griji pentru starea de sănătate a lui Mario”, va spune Alex Velea despre coechipierul său, care acuză mari dureri la un genunchi.

ASIA EXPRESS 10 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Cel mai mare rating din istoria televiziunii din Băneasa

În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20:00 – 23:57, Asia Express a fost lider de piaţă la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Antena 1 a condus cu o medie de 8.2 puncte de rating și 21.1% cota de piață, fiind urmată de Pro TV cu 6.6 puncte de rating și 17 procente din cota de piață.

Şi la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a condus topul audienţelor, întregistrând un rating mediu de 7.2 puncte şi 16.1% cota de piaţă, în vreme Pro TV înregistra atunci doar 5.8 puncte de rating şi 13 procente din cota de piaţã. Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească a patra etapă din Filipine, astfel că emisiunea a fost lider de audiență cu o medie de 7 puncte de rating și 16.2 cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe poziţia secundă cu o medie de 6.3 puncte de rating și 14.5% cota de piață.

A fost cel mai mare rating înregistrat vreodată în istoria acestei televiziuni, cu peste 1.700.000 de telespectatori la nivel național.

Echipa formată din Alex Velea și Mario Fresh a fost eliminată din competiție. Sezonul 3 Asia Express a ajuns la final pentru ei, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă, iar ancora a fost una roșie.

 
 

RECOMANDARI

Și-a omorât în bătaie propriul copil, din cauza unei glume. Gestul…

Ce s-a întâmplat în ediția 13 Asia Express. A doua eliminare din…

Test de răbdare în Asia Express! Echipele au avut de convins zece…

Alex Velea și Mario Fresh și-au luat la revedere de la colegii din competiție, iar primul gând al lui Velea, după eliminarea din Asia Express, a fost la Antonia.

 
 

„M-a chinuit dorul de Antonia şi de copii”, a spus Alex Velea, la testimonialul de după eliminare.

 

Alex Velea și Mario Fresh păsesc competiţia Asia Express 3

 
 

După cea de-a patra etapă din Drumul Comorilor, desfășurată în Filipine, încă o echipă părăsește Asia Express. Alex Velea și Mario Fresh sunt cel de-al doilea cuplu de vedete eliminat, după Nico și Andra.

 
Spies In Disguise: Jeff (TV Spot)