ASIA EXPRESS 19 aprilie 2020 LIVE VIDEO ONLINE ANTENA 1. Este nebunie, dintre ei se alege CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2020

Gina Pistol, față-n față cu finaliștii Asia Express. Cum au ajuns să ajungă Adda și Cătălin la un pas de cei 30 de mii de euro.

19 apr. 2020, 16:08

În ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, două echipe au intrat la ultimul joc de amuletă! Drumul Comorilor se apropie cu pași repezi de marea finală, ce ne va dezvălui cine a câștigat sezonul 3 Asia Express!


ASIA EXPRESS 19 aprilie 2020 LIVE VIDEO ONLINE ANTENA 1 Adda și Cătălin, unul dintre cele mai controversate cupluri din Asia Express au ajuns în marea finală deși nimeni nu le dădea nicio șansă! Pe parcursul emisunii rafale de furie i-a năpădit, iar impulsurile Addei au fost greu de stăpânit.

ASIA EXPRESS 19 aprilie 2020 LIVE VIDEO ONLINE ANTENA 1 

Ea și soțul ei au o relație și cu bune și cu rele! Cu toate acestea iată-i în Marea Finală pe Drumul Comorilor! „Dacă Gina ne-ar mai chema în Asia Express am mai mânca vreun ou. Dacă Gina ne-ar chema am mai merge. Mi-aș face bagajele acum”, spune Cătălin.

„Mi-aș lua multă sunătoare să fiu mai calmă. Sunt probe la care am luat-o razna pentru că eu sunt o fire vulcanică și nu-mi ia mult să o iau razna”, spune Adda.  „Eu glumesc foarte mult, am niște glume mai acide și prietenii mei mă cunosc”, continuă artista.

„Noi în mod normal nu am fi făcut așa la TV, dar Asia Express a scos partea pe care noi o avem acasă, de relație, de caterincă, și pe lângă asta a scos și partea mai nasoală, pe care na.. nici nu o cunoșteam. Nu ne cerem scuze, așa suntem noi, am fost într-o situație extremă și amreacționat așa cum am fi reacționat noi”, spune Cătălin.

Adda și Cătălin, despre experiența de la Asia Express: Cum ne-am certat acolo, acasă nu am făcut-o niciodată!

„Noi nu am avut nicio strategie să ajungem până în finală. La noi a fost supraviețuire!”, spune Adda și Cătălin.

Răzvan Fodor a explodat când a văzut imaginile din Asia Express! „Nu-i frumos să înjur pe net, dar du-te-n %@ mea!”  Răzvan Fodor și Sorin Bontea formează una dintre cele trei echipe ce au ajuns în etapa finală a sezonului trei Asia Express. Însă drumul nu a fost deloc unul simplu. Într-un nou episod De SPEAK firu-n patru, ce se poate urmări, online, pe AntenaPlay, Răzvan Fodor a revăzut momentul care l-a scos din minți pe Drumul Comorilor! Ce i-a transmis colegului Bontea?

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020: Sorin Bontea şi Răzvan Fodor şi-au asigurat locul în finala Asia Express

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020: Asia Express mai are puțin și-și cunoaște câștigătorul noului sezonul! Echipele rămase în semifinală sunt formate din: Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Ștefania și Speak, Radu Vlăduț și Alex Abagiu și Adda și Cătălin Rizea. Dacă aceștia credeau că probele nu puteau fi mai dificile, se înșeală, pentru că ediția de azi le va pune capăt răbsdări unora și-i va scoate din competiție, chiar la un pas de a pune mâna pe trofeu.

„Sezonul acesta, eu am rămas surprins. Am văzut echipele, mi se păreau super tari, dar când am văzut ce s-a întâmplat şi trecând toate echipele prin toate stările şi momentele, nu ştiu ce să zic. Nu ştiu dacă e mai bun sau nu sezonul, dar mi se pare incredibil. Am şi văzut un pic din primul episod”, a deeclarat
Oase, câștigătorul Asia Express sezonul 2

Au trecut mai bine de două luni de când a început difuzarea celui de-a treia ediție a emisiunii „Asia Express”, difuzată de Antena 1 de luni până miercuri, începând cu ora 20:30. Emisiunea, care s-a filmat în Filipine și Taiwan a înregistrat până acum audiențe record, fiind cel mai urmărit show de televiziune. La început, nouă cupluri de vedete au pornit în lupta pentru premiul de 30.000 de euro, iar în prezent au mai rămas numai patru echipe, după eliminarea Alinei Ceușan și a lui Carmen Grebenișan. Cele două au intrat în cursa pentru ultima șansă alături de alte două perechi: Sorin Bontea și Răzvan Fodor, precum și Adda și Cătălin.

Competiția a ajuns în semfinale și au mai rămas două etape până vom afla cine este câștigătorul marelui premiu Asia Express. Cele patru echipe rămase în concurs sunt: Ștefania și Speak, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Adda Și Cătălin și Alex Abagiu și Radu. Conform surselor din Antenă, cei care reușesc să ajungă primii la Gina Pistol după o cursă nebună ar fi Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Totuși, trebuie ținut cont de faptul că, de-a lungul anilor, au mai apărut informații despre câștigătorii diferitelor emisiuni concurs de la Antena 1, însă în ultima ediția, show-ul a fost câștigat de altcineva. La un moment chiar au existat zvonuri conform cărora producătorii ar fi schimbat finalul emisiunii, fără să existe dovezi în acest sens!