ASIA EXPRESS 2019: Gina Pistol a luat un pumn de pastile: „Fac 39 de ani, am vorbit cu el despre nuntă”

Aventura din India a fost una frumoasa, dar extrem de periculoasa pentru toate vedetele noastre care au calatorit peste hotare, pana acolo.

24 feb. 2019, 18:18
ASIA EXPRESS 2019: Gina Pistol a luat un pumn de pastile: „Fac 39 de ani, am vorbit cu el despre nuntă”

Asia Express. Gina Pistol a luat un pumn de pastile in India. Vedeta si iubita lui Smiley a fost invitata in cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, prezentata de Dan Capatos, unde a vorbit despre experienta ei. Printre dezvaluiri s-a aflat si pumnul de pastile pe care vedeta l-a luat.

Dar nu, nu va faceti griji! Vedeta nu a incercat sa isi puna sanatatea in pericol sau sa isi ia viata, cum s-a speculat in presa din Romania. Gina Pistol a fost nevoita sa ia multe pastile pentru ca nu cumva sa se imbolnaveasca de malarie. Prin acest tratament au trecut si concurentii.

„La Asia Express am luat pastile, tratament împotriva malariei, și îți dau niște stări dubioase. Mă trezeam că plâng fără niciun motiv, cei de acasă nu mai înțelegeau nimic. Era atata galagie in hotelurile de 4 stele unde ne cazau, incat am ajuns sa dorm doar daca luam somnifere. Oamenii aia faceau galagie, era ceva normal pentru ei.

Am avut reactii ciudate de la pastilele impotriva malariei. Nu se intelegea nimeni cu mine”, a spus Gina.

„Poate ai plecat gravidă… Plângeai de dorul lui Smiley”, a răspuns Capatos.

„Și asta, și de dor, da… Mi-a fost dor, 2 luni… E prima oară în viața mea când mi-a fost dorul ăla mare de casă, de omul drag…”, a recunoscut prezentatoarea „Asia Express”.

„A fost foarte frumos desi eram buimaca dupa Asia Express. Am asteptat-o un an intreg si a trecut atat de repede. Au fost clipe frumoase. Rezist inca un sezon, eu duc. La greu nu mai aveam baterii, dar rezist. Mie imi place sa calatoresc. Eu sunt bine cum sunt (n.r. nemaritata). Am vorbit cu el despre nunta. Eu nu ma grabesc, cred ca doar ca mama. La cate sedinte foto in rochie de mireasa am avut… Cand ma voi marita, voi face o petrecere in aer liber, fiecare vine imbracat cum vrea. Voi face un gratar fara mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problema ca sunt nemaritata la varsta asta. 

Asia Express nu a fost grea pentru noi, ci pentru concurenti. Toti au avut lacrimi in ochi. Cand imparti acelasi loc, cunosti oamenii. Toti sunt simpatici in general, dar in India le vezi fata reala. Unii au plans pentru ca nu au mai putut. A fost o perioada lunga, am stat o luna. Liviu si Andrei au avut program mai bun ca al meu. Ma trezeam pe la 3 si ceva ca la 6 dimineata sa fiu la cort. Ei plecau pe la 8 dimineata”, a mai adaugat Gina la Antena 1