ASIA EXPRESS 25 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Surpriză mare, cine riscă eliminarea

ASIA EXPRESS 25 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Pericol de eliminare pentru trei echipe! Adda și Cătălin, Lia Bugnar și Maria Buză, Alex Abagiu și Radu luptă în cursa pentru ultima șansă.

25 mart. 2020, 12:32
ASIA EXPRESS 25 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Surpriză mare, cine riscă eliminarea

ASIA EXPRESS 25 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Pentru echipa formată din Lia Bugnar și Maria Buză, lupta pentru marele premiu de la Asia Express se încheie în ediția de miercuri,m potrivit unor surse. De data aceasta, plicul din cufărul prezentat de Gina Pistol a avut în interior o ancoră roșie, motiv pentru care echipa formată din Lia Bugnar şi Maria Buză a fost eliminată din sezonul 3 al emisiunii Asia Express.


ASIA EXPRESS 25 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1.  Trei echipe își joacă ultima șansă de a rămâne în competiţie la Asia Express – Drumul Comorilor, difuzat în această seară de Antena 1 de la 20:00. Adda și Cătălin, Lia Bugnar și Maria Buză sunt echipele ce s-au calificat automat în cursa ultimatum, în vreme ce Alex Abagiu și Radu s-au alăturat în urma votului.

ASIA EXPRESS 25 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. 

La finalul etapei cu numărul 6, cuplurile vor face cunoștință cu multe tradiții ale triburilor Ifugao, ce și-au păstrat cultura locală de-a lungul timpului. Tocmai din acest motiv, cursa pentru ultima șansă se va da printre ei. 

Vezi AICI toate momentele din Asia Express, sezonul 3!

Luni seară, vedetele au început cursa cu o provocare care i-a energizat, căci și-au însușit una dintre cele mai cunoscute tradiții ale localnicilor Ifugao – au mestecat și ei moma (un mix colorat de frunze de tutun, sare de lămâie și praf de rădăcini). În seara aceasta, cursa va continua cu cea de-a doua misiune care îi va face pe unii dintre ei să cedeze: ”Cătălin mă face să îmi depășesc limitele foarte tare, dar uneori simt că nu mai pot. Sunt obosită fizic și psihic”, va mărturisi Adda cu ochii în lacrimi. După ce vor parcurge un traseu montan pe o trotinetă de lemn, echipele vor face cunoștință cu alte tradiții și ritualuri ale războinicilor filipinezi. Vedetele vor parcurge traseul impus îmbrăcate în costume tradiționale, iar una dintre probele serii îi va provoca să folosească sulița și să arunce cu ea spre o țintă fixată pentru a însuma 16 puncte. Misiunea nu este deloc ușoară, căci echipele trebuie să își calculeze atent mișcările pentru a nu depăși punctajul cerut, căci doar așa vor primi următorul indiciu. 

 

Condiții de trai primitive, activități neschimbate între generațiile Ifugao, o cultură locală care îi va uimi, de toate acestea vor avea parte în această seară cele 3 echipe calificate în cursa pentru ultima șansă. Cum vor face față provocărilor, care va fi clasamentul, dar și ce verdict va da ancora din cufăr la finalul serii, telespectatorii Antena 1 pot urmări de la 20:00, la Asia Express- Drumul Comorilor.