ASIA EXPRESS 3 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING A1. Ce echipă părăseşte competiţia

ASIA EXPRESS 3 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING A1. ”Asia Express”, show difuzat pe Antena 1, a ajuns la a treia etapă din ”Drumul Comorilor”, nivel care i-a obligat pe concurenți să își depășească limitele. Sarcini dificile, probe de forță, lipsa mâncării, dar și momente haioase, căci este, întâi de toate, un reality-show. De data această, de atmosferă s-au ocupat bărbații. Marţi este ziua cea mare

03 mart. 2020, 15:04
ASIA EXPRESS 3 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING A1. Ce echipă părăseşte competiţia

ASIA EXPRESS 3 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING A1. A noua ediţie Asia Express – Drumul comorilor a fost lider de audienţã, pe toate categoriile de public şi a doborât recordul de audienţă în acest sezon, la nivelul cotei de piaţã şi la nivelul ratingului. Ediţia reprezintã un record la nivelul cotei de piaţã, încã de la lansarea formatului.

Peste 1.8 milioane de telespectatori la nivel national au urmãrit, în minutul de maximã audienţã, 21:47, peripeţiile echipelor din competiţie. Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Asia Express (20:00-23:52), o audiență medie de 9.6 puncte de rating și o cotă de piață de 29.3%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 6.6 puncte de rating și o cotă de piață de 20.3%.

ASIA EXPRESS 3 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING A1. Și în mediul urban, Asia Express a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 7.8 puncte de rating şi 18.5% cotã de piaţã. Şi de aceastã datã, poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 6.2 puncte de rating şi 14.6% cota de piaţã.

Ierarhia se pãstreazã şi la nivel national, Asia Express ocupând prima poziţie, cu 7.2 puncte de rating şi 17.1% cota de piaţã, poziţia secundã fiind ocupatã şi de aceastã datã de Pro TV cu 6.5 puncte de rating şi 15.4% cota de piaţã.

Antena 1 a fost lider de piață și la nivelul Prime-Time-ului. Intervalul cuprins între 19.00-23.00 a înregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban cuprins între 18-49 de ani o audiență medie de 8.7 puncte de rating și 25.9% cotă de piață, în timp ce Pro TV se situa pe locul al doilea cu 7.9 puncte de rating și 23.4% cotă de piață. Antena 1 a dominat clasamentul şi la nivelul întregii zile, obținând pe publicul comercial din mediul urban cuprins între 18-49 de ani o audiență medie de 3.1 puncte de rating și 22.2% cotă de piață.

ASIA EXPRESS 3 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING A1. Luni seară, concurenții Asia Express au pornit într-o nouă cursă grea pe Drumul Comorilor. Din cauza faptului că distanțele dintre punctele de oprire au fost de zeci de kilometri, autostopul a părut o misiune aproape imposibilă, motiv pentru care clasamentul s-a schimbat continuu. În cele din urmă, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au ajuns pe primul loc la Gina Pistol și au obținut cea de-a doua imunitate a etapei: ”Adevărul e că alergăm după imunitate de când am venit. Ne-am bucurat, nu ai cum să nu te bucuri!”, au spus cei doi entuziasmați.