ASIA EXPRESS 30 MARTIE 2020. Concurenţii au mâncat îngheţată de peşte: „E ca şi cum ai mânca tort cu sarmale”

Concurenții de la Asia Express au fost nevoiți să mănânce înghețată de pește Tilapia, un desert extrem de apreciat în Filipine și pentru care chiar guvernanții au decis să acorde sume importante de bani, cu scopul de-a ajuta locuitorii să dezvolte această afacere!

30 mart. 2020, 19:05
ASIA EXPRESS 30 MARTIE 2020. Concurenţii au mâncat îngheţată de peşte: „E ca şi cum ai mânca tort cu sarmale”

ASIA EXPRESS 30 MARTIE 2020. Momente grele pentru concurenţi luni seara. După ce au terminat de savurat înghețata, vedetele au plecat pe străzi, ca să vândă respectivul desert, în încercerea de-a aduna cât mai mulți bani!

Nu a fost o sarcină ușoară, dar cei mai convingători concurenți au terminat rapid sarcina și au pornit mai departe la drum, către o nouă probă.Adda și Cătălin au avut mare succes într-un grup de copii pofticioși!

Și totuși, ce gust are înghețata de pește Tilapia? „Este ca și cum ai mânca sarmale cu tort”, a descris Cătălin, soțul Addei, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

Eliminare la Asia Express, sezonul 3. Lia Bugnar şi Maria Buză au fost eliminate: „Am stat mai mult decât ne gândisem că o să stăm” 

ASIA EXPRESS 30 MARTIE 2020. După ce au continuat căutarea de monede și s-au distrat cu jocurile copiilor filipinezi, vedetele din ediția 22 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express află ce comoară au adunat până acum!

Alex Abagiu și Radu Vlăduț de la Asia Express iau o decizie extrem de grea. Au ajuns primii la locul de întâlnire și asta le aduce cinci monede în plus la cele șase deja adunate pe traseu.

ASIA EXPRESS 30 MARTIE 2020.  Cei doi însă trebuie să aleagă: fie acceptă imunitatea și rămân cu șase monede, fie refuză imunitatea și ajung pe ultimul loc la plecarea în cursă pentru ultima șansă! Au ales imunitatea.

Ștefania, iubita lui Speak, a avut parte de un moment de nebune totală! Supărată că șoferul mașinii în care se află nu continuă drumul și pierd astfel timp prețios din cursă, concurenta s-a înfuriat și chiar a dat cu capul în tetieră.

Autostopul nu a fost ușor nici pentru ceilalți concurenți. Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost martorii unui accident rutier. Cei doi au dat dovadă de multă omenie atunci când au uitat de cursa Asia Express și au fugit să-l ajute pe șoferul rănit!