ASIA EXPRESS 2019. Clipe tensionate, certuri şi o accidentare cumplită. Concurenţii au trecut prin momente grele în Sri Lanka

O nouă zi începe la emisiunea "Asia Express" cu o provocare de zile mari! De data aceasta, Gina Pistol a oferit concurenților un cadou neașteptat!

26 feb. 2019, 09:18
ASIA EXPRESS 2019. Clipe tensionate, certuri şi o accidentare cumplită. Concurenţii au trecut prin momente grele în Sri Lanka

Zâmbitoare și optimistă, frumoasa Gina Pistol a anunțat vedetele din sezonul 2 „Asia Express” că fiecare trebuie să bea sucul unei nuci de cocos!

Concurenții trebuie de data aceasta să culeagă anumite nuci de cocos, ascunse în opt locuri diferite, a căror adresă stă scrisă în plic. Apoi, fructele trebuie duse la o fabrică de sfori, acolo unde se anunță o altă provocare! Dar totul după ce beau sucul! Cine termină primul sarcina din Sri Lanka merge mai departe în India!

3…2…1…START!

Echipele primesc plicurile cu locațiile și pornesc la drum. Nu e treabă deloc ușoară, dar miza este una uriașă! Cine ajunge la fabrică primește o bucată de sfoară de un kilometru, pe care trebuie s-o înfășoare pe mână pentru a avea dreptul de a continua aventura.

Citeşte şi Gina Pistol, ipostaze incendiare cu Cătălin Scărlătescu. Smiley o să turbeze când va vedea imaginile FOTO

Cât timp vedetele din sezonul 2 „Asia Express” aleargă de zor cu nucile de cocos în rucsac, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu merg la fabrica de sfoară, acolo unde află cât de utile sunt, de fapt, nucile de cocos!

Vedetele ajunse la fabrica de sfoară trec prin momente dificile, ba Ana Morodan chiar se dezlănțuie total!

Între timp, Jojo și Paul Ipate ajung la Gina Pistol cu sfoara cărată după ei. Fericiți, ei află ce urmează să se întâmple mai departe: nu mai trebuie să caute cazare și deci, urmează un momente de liniște și de odihnă!

Urmează apoi Cosmin Seleși cu Șerban, care află că intră la jocul de amuletă! Dar fiindcă ziua a trecut, echipele au fost nevoite să caute cazare.

Acțiunea se mută pe o plajă superbă de la marginea Oceanului Indian, acolo unde Șerban Copoț cu Cosmin Seleși și echipa formată din Jojo și Paul Ipate s-au luptat pentru amuletă!

Echipele din sezonul 2 „Asia Express” parcurg un traseu pentru a găsi 18 demoni, pe care trebuie apoi să-i dea zeiței sănătății. Obstacolele nu sunt ușoare, dar echipa care câștigă primește o amuletă pe măsură! Totuși, acesta este momentul în care Cosmin se accidentează grav și ajunge la spital, iar Paul Ipate decide să-i dea lui amuleta.

Celelalte echipe se confruntă apoi la proba de imunitate! Startul se dă și echipele pornesc din nou la drum, către o nouă locație: farul din Colombo!

Concurenții ajung la o fabrică de confecții, unde trebuie să facă un tricou la mașina de cusut. E nevoie să fii atent la detalii și să coși bine, fiindcă altfel nu primești aprobarea expertului în materie de haine! Cine a cusut bine și a îndeplinit sarcina a plecat mai departe spre Colombo!

Ana Morodan și Teleșpan au câștigat imunitatea, spre marea dezamăgire a lui Paul Ipate și a frumoasei Jojo. Cei doi și-au exprimat nemulțumirea cu privire la modul în care unele echipe

Urmează o nouă aventură „Asia Express” marți, 26 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1!