ASIA EXPRESS. Imagini inedite cu Gina Pistol. Nimic nu trăda celebritatea ulerioară a acesteia FOTO

ASIA EXPRESS. Gina Pistol are 39 de ani şi este de multă vreme o celebritate. Acum nouă ani, ea era desemnată „Cea mai sexy blondă din showbiz', dar între timp vedeta a demonstrat că are mult mai multe calități, iar acum prezintă emisiunea de succes Asia Express.

15 feb. 2020, 19:48

Înainte de a deveni celebră pozând nud, Gina Pistol a fost operator la un centru de copiere si vânzătoare la un chioșc din Roșiorii de Vede, apoi a venit în București, unde s-a angajat la o firma de articole sportive. Primul pas spre celebritate l-a făcut în 2005, când s-a angajat la Național TV, unde a prezentat emisiunea „Nu suntem blonde’.

Atunci, Gina a fost remarcată datorită frumuseţii sale angelice şi a primit şi acceptat oferta de a apărea într-un pictorial în Playboy România. În acelaşi an, ea a apărut în câteva episoade din serialul „La Bloc’, fiind apreciată de regizorul Ioan Cărmăzan, care a distribuit-o în filmul „Margo, iubire de cartier’.

Imediat după aceea, Gina Pistol a devenit vedetă cu acte în regulă. Au urmat apoi mai multe şedinţe foto pentru diverse publicaţii, însă dacă toată lumea ştie cum arată acum, nimeni nu ştie cum arăta ea în copilărie.

Iat-o în câteva poze rare:


loading...