Asia Express 2019. Vedetele au trăit aventuri pe cinste. Au vopsit coarne de vaci, au dat localnicii cu turmeric pe faţă

Asia Express 2019. Semifinaliștii din acest sezon al emisiunii „Asia Express” au pornit într-o nouă aventură, în care miza fiecărei probe devine tot mai mare! Vedetele sunt cu un pas mai aproape de marea finală!

09 apr. 2019, 07:09

Asia Express 2019. Ziua începe cu o ofrandă pentru un animal sacru în India: vaca! Concurenții trebuie să găsească o vacă prin împrejurimi și să o hrănească din plin cu mâncarea preferată a acesteia: o pâine indiană!

O surpriză a ediției a fost atunci când Gina Pistol le-a dat concurenților telefoane mobile! Doar că bucuria a dispărut repede, căci acestea au doar rolul de-a face…poze!

Citeşte şi CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2019. Mai mulţi concurenţi au cedat, iar imunitatea a dispărut

Cursa cronomentru a pornit pentru vedetele rămase în competiția din sezonul 2 „Asia Express”. Doar că sarcina nu a fost așa de simplă precum se așteptau toți. Motivul? În satul indian, la momentul respectiv, se afla o singură vacă, motiv pentru care toate pâinicile vedetelor au ajuns la ea.

Vă dați seama ce bucurie pe bietul animal, să vadă cum primește gustare după gustare!

Apoi, echipele s-au îndreptat către o nouă locație: Kohiinoor Mills, fabrica de turmeric (curcuma).

Cu ghiozdanele grele în spate, vedetele de la „Asia Express” sezon 2 au făcut iar autostopul. Cel mai mare noroc l-au avut Șerban Copoț și Mircea Vintilă, care au nimerit în mașina unui pilot de curse!

Ajunși la fabrica de turmeric, cei doi descoperă care este următoarea probă: să umple saci de 50 de kilograme cu turmeric și să meargă cu el la cântar! Și uite așa, vedetele s-au apucat de treabă.

Cine a terminat proba primește un plic cu turmeric și o sticlă cu apă de trandafiri. Și plicul roșu de la Gina Pistol anunță o altă probă: vedetele trebuie să amestece ingredientele, să se vopsească pe față cu pasta obținută și, din sat în sat, să convingă alți oameni să primească acest ritual. Și ca totul să fie făcut ca la carte, concurenții au fost rugați să facă și poze cu indienii pe care i-au pictat cu turmeric, ca să demonstreze că proba a fost îndeplinită cu succes!

Doar că deși este un ritual extrem de apreciat în India, cu greu au reușit vedetele să convingă trecătorii din satul indian Ozarde și din alte două sate să primească pasta de turmeric pe față și să facă apoi un selfie!

Rugăminți fierbinți și poză după poză, vedetele au încercat să facă tot ce le-a stat în putință pentru a îndeplini sarcina primită de la Gina Pistol.

Apoi, vedetele de la „Asia Express” sezon 2 au fugit către punctul de întâlnire unde i-a așteptat Gina Pistol. De data aceasta, proba a fost câștigată de către Cocuța și Bogdan, cei care au ajuns primii! Cei doi s-au bucurat enorm când au aflat că primesc cazare și că intră la un nou joc de amuletă.

A doua echipă care scapă de căutatul unui loc de somn este cea formată din Șerban Copoț și George Vintilă!

Descumpăniți, CRBL și Oase pleacă la drum ca să-și caute cazare. Au avut noroc și, într-un final, au ajuns acasă la o familie extrem de prietenoasă. Au primit mâncare, au stat de vorbă cu toți membrii familiei (chiar și cu cei din Statele Unite, prin apel video) și s-au distrat învățându-i pe cei mici cum stă treaba cu kendama!

A doua zi, cele două echipe formate din Șerban Copoț și George Vintilă și Cocuța cu Bogdan Boantă și-au testat forțele la jocul de amuletă! De data aceasta, Gina Pistol a anunțat o probă nu tocmai simplă!

Vedetele au fost nevoite să meargă cu un car tras de tauri indieni pe un traseu bine definit și să realizeze o serie de sarcini. La final, cine rezolvă ecuația primită câștigă amuleta!

Bucuria a fost mare pentru Șerban și George, a căror pricepere în domeniul matematicii a dat roade! Cei doi au câștigat amuleta de 1000 de euro și un avantaj extrem de util în competiția „Asia Express” sezon 2!

Între timp, emoțiile continuă pentru Ruby și pentru Robert, aflat pe patul de spital. După ce Robert a avut nevoie de intervenţia medicilor, el şi Ruby au fost nevoiţi să renunţe la continuarea cursei şi să rămână sub supravegherea specialiștilor de la spital. Drumul lor în competiţia „Asia Express” sezon 2 e în continuare sub semnul întrebării!

O nouă zi a adus semifinaliștilor o provocare de zile mari. Nici de data aceasta vedetele nu scapă de vacile indiene, doar că sarcina primită nu implică hrănirea lor, ci…vopsirea coarnelor! Autoritățile au dat o lege prin care fermierii trebuie să vopsească în culori reflectorizante coarnele animalelor, pentru a le proteja de accidentele rutiere.

Cu multă grijă, concurenții au îndeplinit sarcina de a vopsi coarnele bovinelor ce poartă la gât bandana „Asia Express” și au pornit către noul punct de întâlnire: un fort plin de surprize!

Acolo, frumoasa prezentatoare le-a pregătit o nouă provocare! Echipele au fost nevoite să aleagă ce gustare preferă: câte un bol de supă picantă și fierbinte de chili sau o grămăjoară de mâncare de elefant!

„Mi-am aruncat efectiv supa pe gât și ardea foarte tare, mi-au amorțit buzele”, a concluzionat Bogdan Boantă.

Doar am băgat degetul și mi-a luat limba foc”, a țipat CRBL, sub focurile supei de chili.

Apoi a urmat o nouă cursă! Cine ajunge primul la Gina Pistol este răsplătit din plin: o noapte la hotel și o cină pe cinste! De data aceasta, CRBL și Oase ajung primii și se bucură de un premiu pe măsură!

Ne revedem marți, 9 aprilie 2019, de la ora 20:00, la Antena 1, pentru o nouă aventură „Asia Express”! Urmează cursa pentru ultima șansă și desemnarea finaliștilor!