Asiana Peng, prima reacție după ce mama sa a umilit-o pe Anamaria Prodan. Mesajul neașteptat al iubitei lui Luca Reghecampf

Asiana Peng și Luca Reghecampf trăiesc o poveste de dragoste de câteva luni. Fosta gimnastă a reacţionat după ce mama sa, Silvana Peng, a făcut mai multe declarații controversate la adresa Anamariei Prodan.

20 ian. 2022, 20:08
Asiana Peng, prima reacție după ce mama sa a umilit-o pe Anamaria Prodan. Mesajul neașteptat al iubitei lui Luca Reghecampf

Asiana Peng, prima reacție după ce mama sa a umilit-o pe Anamaria Prodan. Fosta sportivă a avut câteva reacții pe Instagram, la scurt timp după ce mama ei a criticat-o public pe Anamaria Prodan.

Asiana Peng, prima reacție după ce mama sa a umilit-o pe Anamaria Prodan

Asiana Peng a ținut să facă anumite precizări cei care-și dau cu părerea, în necunoștință de cauză. „Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia”, a fost unul dintre mesajele postate de Asiana Peng pe Instagram. Mai mult, aceasta a revenit cu un nou mesaj: „Fii întotdeauna conștient că gelozia, invidia și calomnia constituie ultimul refugiu al omului frustrat și slab”.

Luca Reghecampf și Asiana Peng postează fotografii împreună și diferite story-uri pe rețelele de socializare, după ce relația lor a fost făcută publică. Fiul lui Laurenţiu Reghecampf pare foarte îndrăgostit de fosta gimnastă, dat fiind și faptul că nu ezită să se afișeze alături de ea pe internet.