Asiana Peng, prima reacție după ce mama sa a umilit-o pe Anamaria Prodan. Mesajul neașteptat al iubitei lui Luca Reghecampf

Asiana Peng și Luca Reghecampf trăiesc o poveste de dragoste de câteva luni. Fosta gimnastă a reacţionat după ce mama sa, Silvana Peng, a făcut mai multe declarații controversate la adresa Anamariei Prodan.

20 ian. 2022, 20:08
Asiana Peng, prima reacție după ce mama sa a umilit-o pe Anamaria Prodan. Mesajul neașteptat al iubitei lui Luca Reghecampf

Asiana Peng, prima reacție după ce mama sa a umilit-o pe Anamaria Prodan. Fosta sportivă a avut câteva reacții pe Instagram, la scurt timp după ce mama ei a criticat-o public pe Anamaria Prodan.

Asiana Peng, prima reacție după ce mama sa a umilit-o pe Anamaria Prodan

Asiana Peng a ținut să facă anumite precizări cei care-și dau cu părerea, în necunoștință de cauză. „Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia”, a fost unul dintre mesajele postate de Asiana Peng pe Instagram. Mai mult, aceasta a revenit cu un nou mesaj: „Fii întotdeauna conștient că gelozia, invidia și calomnia constituie ultimul refugiu al omului frustrat și slab”.

Anamaria Prodan, desfiinţată de „cuscra” lui Reghecampf. „A uitat, probabil, că a despărțit și ea o familie! Da, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc!”

Luca Reghecampf și Asiana Peng postează fotografii împreună și diferite story-uri pe rețelele de socializare, după ce relația lor a fost făcută publică. Fiul lui Laurenţiu Reghecampf pare foarte îndrăgostit de fosta gimnastă, dat fiind și faptul că nu ezită să se afișeze alături de ea pe internet.

Mama Asianei Peng îl face praf pe Reghe și noua lui iubita: Mi se pare un spectacol macabru! Nu aş fi făcut niciodată ce a făcut această Caciuc


loading...
Partenerii noștri